Showinformation En aften med Mads & Monopolet

Vi glæder os rigtig meget til dit besøg, og vi vil gøre vores allerbedste for at give dig en super oplevelse i Royal Arena. Nedenfor har vi samlet en række informationer vedrørende showet En aften med Mads & Monopolet, som vi anbefaler dig at læse grundigt igennem inden dit besøg.

8/11 2019: Få en eksklusiv Mads & Monopolet T-shirt

Kære publikum,

Hele Monopol-holdet glæder sig til at lægge vejen forbi Royal Arena d. 16. november og til at møde dig ansigt til ansigt i salen. Du er med til at skabe arrangementet, og vi elsker at få dilemmaer fra jer, der er til stede i salen.

Derfor - skriv dit dilemma til monopoletlive@dr.dk. Intet er for stort - intet for småt.
Hvis vi vælger at bruge dit dilemma, får du en eksklusiv Mads & Monopolet T-shirt med korte ærmer!

Det er ikke et must, at du kommer på scenen. Hvis du ønsker det, kan du være helt anonym. Men selvfølgelig vil vi allerhelst møde dig.
Glæder os til at høre fra dig og se dig i Royal Arena. 

Hilsen Mads & Monopolet.

Generel information Royal Arena:

Betaling

MobilePay er Royal Arenas foretrukne betalingsform (husk at slå Bluetooth til på din telefon), men betaling kan også foretages med VISA/Dankort, Mastercard og diverse andre gængse betalingskort. Der vil derudover i begrænset omfang være mulighed for at betale kontant. OBS: Hold øje med de ophængte skilte i boderne, der angiver, hvilke betalingsmuligheder du har ved de respektive kasseapparater.   

Billetkontrol

Der er kun adgang til Royal Arena via den indgang, der er på trykt din billet. I de fleste indgange vil der være selvscanning af billetter. Det anbefales at billetterne printes på forhånd, medbringes og at du beholder din billet på dig under koncerten.

FAQ:

​Vi har samlet en oversigt med svar på de mest gængse spørgsmål vedrørende dit besøg i Royal Arena. Klik venligst her

Find vej

Læs mere om, hvordan du finder vej med bil eller offentlige transportmidler til Royal Arena ved at klikke her.

Forbud

Det er IKKE tilladt at medbringe følgende til koncerten:

- Kamera/professionelt fotoudstyr med aftagelig linse
- Tablets
- Bannere
- Videoudstyr
- Drikkevarer (emballage underordnet)
- Flasker
- Kufferter, store tasker og rygsække
​- Klapstole, skamler mv.
- Dåser
- Madvarer
- Våben af nogen art, herunder peberspray
- Fyrværkeri
- Laserpenne
- Selfiesticks

Ovenstående genstande vil blive afvist ved indgangen.

Garderobe

Der findes ubemandede, men aflåste garderobeskabe (lockers) rundt omkring i arenaen. Leje og betaling af lockers foregår via vores app ”Royal Arena” og derigennem via MobilePay. Det koster 35 kr. at leje et garderobeskab under et arrangement. Der er gratis WIFI ”_Royal Arena Free” ved alle lockers. Hver locker måler 45 x 30 x 30 cm. Antallet af lockers er begrænset så del gerne med dine ledsagere. På level 1 er der endvidere etableret to bemandede garderober med begrænset kapacitet.

Handicapforhold

Royal Arena er designet med kørestolepladser fordelt på alle niveauer. Alle indgange til arenaen har rummelige elevatorer. Der er indrettet handicap-toiletter på alle niveauer, ligesom et begrænset antal kørestols-parkeringspladser findes helt tæt på arenaen. Kørestols-pladserne (gratis) er forbeholdt personer/køretøjer med handicapskilt og gyldig handicapbillet til det respektive arrangement på dagen. Der vil være særskilt P-vagt ved kørestols-pladserne.

Indgangsoversigt:
 

Royal Arena Entrance Map

 

Mad & Drikke

Det er ikke tilladt at medbringe egen mad eller drikkevarer af nogen art i Royal Arena. Royal Arena byder på et velassorteret sortiment af både mad-og drikkevarer i boderne (concessions), hvor vi efterlever mottoet: ”Høj kvalitet til normale priser”. Se menuer m.m. ved at klikke her.

Merchandise

De respektive artister kan vælge at have et merchandise-salg. Sortimentet, priser m.v. står artisten selv for. Der vil være en Merhandise-bod placeret på både Level 0 & Level 1.

Refundering

Købte billetter refunderes ikke. Mere info på Ticketmaster.dk. Det er forbudt at videresælge billetter til offentlige forlystelser, hvis salget foregår for at opnå fortjeneste. Se evt. Kulturministeriets lovbekendtgørelse nr. 769. Overtrædelse af loven straffes med bøde.

Rygning

Det er ikke tilladt at ryge i Royal Arena. Ej heller e-rygning og damprygning. Der er derimod etableret rygeområde udenfor arenaen på Level 1 ved indgang A.

Bemærk at Royal Arena er indrettet efter nyeste standarder med omtrent 2.000 indendørs røgdetektorer, og rygning indenfor vil medføre bortvisning og efterfølgende afgift.

Toiletfaciliteter

På alle niveauer i arenaen er der indrettet dame-og herre samt handicap-egnede toiletfaciliteter.

Visitation

Ved indgangene til Royal Arena vil der forud for alle arrangementer være krop-visitation inklusive gennemgang af diverse rygsække, tasker m.v.