AQUA

Torsdag, 26. oktober 2023

AQUA KOMMER HJEM

ROYAL ARENA, LØRDAG 9. NOVEMBER 2024
 

Til næste år spiller AQUA deres største danske indendørs-koncert nogensinde. Det er 13 år siden, at de sidst har spillet deres egen headline koncert i Danmark!

AQUA er uden sammenligning den mest succesfulde danske musikgruppe, og med en endeløs række af verdenshits på set-listen, gør AQUA nu klar til at spille deres største koncert i Danmark nogensinde!

AQUA, der består af Lene Nystrøm, René Dif og Søren Rasted, har med Barbie-filmens succes, og samplet af ”Barbie Girl” på soundtrackets single ”Barbie World” af Nicki Minaj & Ice Spice, igen fået stor opmærksomhed verden over. Debutalbummet ’Aquarium’ fra 1997, og især “Barbie Girl”, er de seneste måneder genopstået på hitlister rundt om i verden, og efterspørgslen på bandet eksploderer.

AQUA har siden 2016 turneret verden rundt med deres otte personers live-band. Hvor mange andre 90’er-acts optræder playback, har AQUA taget deres kæmpe hits til næste niveau, og gjort dem endnu større og mere levende! Der findes ikke noget dansk band som AQUA, der bringer minderne frem fra de sene 90’ere, og med 38 millioner solgte albums, 7 millioner singler, mere end 20 millioner månedlige lyttere på Spotify alene og ”Barbie Girl”-videoen, der i skrivende stund har mere end 1.3 milliarder views på YouTube, hører de til i den absolutte verdenselite.

”Vi har drømt om det her siden midt 90’erne, og vi har forberedt os lige så længe. Danmark, det her kommer I aldrig til at glemme!” udtaler AQUA.

Det danske publikum kan se frem til en fantastisk aften i AQUA World og genhør med kæmpehits som: ”Doctor Jones”, ”Roses Are Red”, ”My Oh My”, ”Turn Back Time”, ”Around The World”, “Cartoon Heroes”, “Back To The 80’s” og selvfølgelig “Barbie Girl”.

Følg AQUA her:

Website | Instagram | Facebook | TikTok | YouTube

 

Billetpriser:  PL1: 610,- / PL1U (stå): 610,- / PL2: 510,- / PL3: 350 kr. + gebyr

Billetsalget starter onsdag 1. november 2023 kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Live Nation presale starter tirsdag 31. oktober 2023 kl. 10.00 for Live Nation nyhedsbrevsmodtagere og på livenation.dk