Cavalluna

Mandag, 26. juni 2023

CAVALLUNA / ROYAL ARENA / 20. + 21. JANUAR 2024

 

Det spektakulære hesteshow

CAVALLUNA – LAND OF A THOUSAND DREAMS

kommer til ROYAL ARENA!

Der er garanti for fremragende underholdning for hele familien!

 

CAVALLUNA, fra holdet bag APASSIONATA, er et af Europas mest populære hesteshows, der igennem årene har begejstret hundredtusinder af tilskuere! Nu kommer Cavalluna tilbage til Danmark og Royal Arena med showet ’Land Of A Thousand Dreams’, der leverer underholdning i absolut verdensklasse. Publikum kan glæde sig til smukke heste, koreografi af høj klasse, følelsesladet musik og betagende effekter, alt sammen indrammet af en vidunderlig historie!

Historierne er skrevet af den Emmy-nominerede kreative instruktør Klaus Hillebrecht. Det nye show fortæller en eventyrlig og fabelagtig historie: Yuen, der blev født med sjældne blå øjne - et tegn på speciel talent - forfølges af den onde kongelige rådgiver Merl og hans håndlangere på grund af hendes oprindelse. På hendes flugt hører hun om det fjerne Land of a Thousand Dreams. Det er et sted hvor alle kan realisere sig selv og udleve deres talenter. Hendes søgen efter dette mystiske sted fører hende til en Shaolin-mester, kung-fu-kæmpere og en hestehvisker, men hendes forfølgere er altid lige i hælene på hende. Vil det lykkes hende, at nå det sagnomspundne Land Of A Thousand Dreams?

Endnu en gang kan du se frem til de mest populære ridehold fra hele Europa: Uanset om det er af high class dressur fra det portugisiske hold omkring Luís Valença, actionfyldt trickridning fra det franske Hasta Luego Academy, en drømmeagtig frihedsdressur fra publikumsfavoritten Bartolo Messina eller det exceptionelle italienske talent Diego Giona. I ’CAVALLUNA - Land of a Thousand Dreams’, vil de populære stjerner endnu en gang bringe glæde til det danske publikum med deres ekstraordinære færdigheder. Men også nye ansigter vil vise, hvad de og deres smukke heste er i stand til! Eksempelvis vil spanieren Alejandro Barrionuevo være repræsenteret i rollen som skurken Merl med imponerende shows, samt tyske Pfeifer, der vil betage store og små med uforlignelige ildeffekter og tempofyldt action.

Oplev Europas mest populære hesteshow Cavalluna og kom med på en eventyrlig rejse gennem Asien!

Billetter og yderligere information om showet på www.livenation.dk eller www.cavalluna.com  

Billetpriser:

PL1 siddeplads 690,- / PL2 siddeplads 590,- / PL3 siddeplads 490,- / PL4 siddeplads 390 kr. + gebyr

Premium billetten - siddeplads: 890 kr. + gebyr.

 

Der tilbydes ligeledes mulighed for at købe Stable Visit – som er et besøg i staldene enden før eller efter showet.

Presale med 10% Early Bird rabat starter 28. juni kl. 10.00 via livenation.dk – og løber til 30. juni kl. 09.00.

Billetsalget starter 30. juni kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk