Christopher

Mandag, 28. august 2023

CHRISTOPHER ANNONCERER KARRIERENS STØRSTE SHOW

Den danske popstjerne fylder Royal Arena til september næste år! Showet bliver afslutningen på Christophers første verdensturné nogensinde og går i salg d. 30. august kl. 10. Det bliver samtidig den eneste mulighed for at opleve ’A Beautiful Life’-hitmageren live i Øst-Danmark i hele 2024!

Siden 2010 har Christopher med sine storhittende albums og platin- og radiohits på stribe, gang på gang, cementeret sit enestående talent for at samle mennesker omkring den gode melodi og livets universelle, men nære fortællinger – og tilmed uden at miste pusten undervejs. Og nu når en ganske spektakulær rejse i dansk musikhistorie endnu en milepæl i efteråret 2024.

Christopher kan nemlig løfte sløret for sine, uden sammenligning, største headliner-show til dato, når han gæster og afslutter sin kommende verdensturné i Royal Arena i København. Senest har Christopher været på landsdækkende akustisk tour i 2022, så der er ingen tvivl om, at den oplevelse vi har i vente bliver noget helt andet – og Christopher live som aldrig før! 

Christopher fortæller:

”Venner, jeg skal simpelthen på verdensturné! Det er så vildt at sige højt og jeg forstår det ikke engang selv, men det skal jeg. Og det er på grund af jer, som der har været der fra day one og derfor slutter vi selvfølgelig også touren af i Danmark! Det bliver i Royal Arena (og Djurslands Bank Arena) sammen med jer. Det bliver også de eneste danske koncerter jeg spiller i Danmark i 2024 og derfor er det mega vigtigt at i kommer og synger sammen med mig. Tak for jer. Ses!”

Denne sommer portrætterede Christopher hovedrollekarakteren, ”Elliott”, i det elskede Netflix-hit, ’A Beautiful Life’, hvilket, ifølge skuespillerdebutanten selv, var en ”grænseoverskridende oplevelse”. Og Christopher fik ret… ’A Beautiful Life’ blev nemlig et internationalt fænomen på tværs af landegrænser og med Top-10 placeringer i hele 72 lande – hvoraf de 38 var førstepladser – strøg filmen også op som #1 på Netflix globalt.

Filmen og, ikke mindst, soundtrackets store succes, har som nævnt sendt Christopher ud på en større verdensturné som i løbet af det kommende år bringer den danske sanger rundt i USA, Europa, Asien og Sydamerika. Herhjemme har Christopher senest indtaget landets festivalscener i primetime, hvor ’A Beautiful Life’ naturligvis også gav genlyd i samspil med velkendte hits som ’Fall So Hard’, ’Ghost’, ’Tulips’, ’Told You So’ og ’Irony’, der har gjort Christopher til en af vores mest alsidige, markante og elskede popstjerner gennem de seneste 13 år.

Billetterne til Christopher live i Royal Arena går i salg den 30. august kl. 10 via bill.et/christopher.