Niall Horan

Mandag, 22. maj 2023

NIALL HORAN ’THE SHOW’ | ROYAL ARENA | 12. MARTS 2024

 

NIALL HORAN ANNONCERER “THE SHOW” LIVE ON TOUR 2024

Den europæiske del af turnéen begynder 21. februar i Belfast, og kommer til København den 12. marts 2024.

Det officielle billetsalg starter fredag 2. juni kl. 10.00 via livenation.dk/ticketmaster.dk og  www.niallhoran.com

 

’The Show’, Horans tredje studiealbum udkommer 9. juni.

 

Den globale superstjerne Niall Horan har offentliggjort "THE SHOW" LIVE ON TOUR 2024 - hans hidtil største turné og første headliner siden Flicker World Tour i 2018, hvor han bl.a. spillede for fulde huse i Store VEGA i København.

På touren vil han spille sange fra alle sine tre soloalbum, inklusive The Show, som udgives via Capitol Records den 9. juni 2023. Verdensturneen starter den 21. februar 2024 i Belfast, Storbritannien på SSE Arena.

Med dybfølte overvejelser om alt fra mental sundhed til kærlighedens uendelige kompleksitet og usikkerhed, er ’The Show’ et uendeligt tryllebindende statement om at følge sit hjertes absolutte sandhed. Albummet kan forudbestilles HER. Mens han forbereder sig på at dele sit mest personlige materiale til dato i en virkelig ekstraordinær karriere, er Horan dog særligt ivrig efter at vende tilbage til scenen. På udgivelsesdagen optræder han i New York City som en del af Citi Summer Concert Series på TODAY-showet. Sommeren vil også byde på festivaloptrædender rundt om i verden, herunder Boston Calling.

"Der er intet bedre end at se publikum synge tilbage til dig med alle følelserne i deres ansigter og vide, at de knytter sangen til noget meningsfuldt i deres eget liv," siger Niall Horan. "For mig vil det altid være det bedste, der nogensinde kan komme fra sangskrivning."

Horan, der sluttede sig til NBC's The Voice i denne sæson som ny coach, spillede sin nye single "Meltdown" i showet i sidste uge. Se hans optræden HER.

Rolling Stone skrev: "I modsætning til de optimistiske popsange, der begraver ødelæggende tekster under lyden af ​​solskin, holder 'Meltdown' et ubønhørligt tempo, der mere afspejler den øgede angst og panik, Horan synger om." Billboard skrev, ”på 'Meltdown' bider, Horan en nervøs pop-rock-produktion fra sig og tumler gennem nogle ooo-ooo-ooo-melodier; sangens hjerteslag er stabilt, og singer-songwriteren understreger den pålidelige pop-tilstedeværelse, som han er født til at bebo.”

Horan er oprindeligt fra Mullingar, Irland, og har solgt over 80 millioner plader og turneret kloden rundt flere gange som en del af ikoniske One Direction. Hans fuldlængde solo-debut, Flicker, gik ind på Billboard 200 som nr. 1 i oktober 2017 og indeholdt den 3x RIAA platincertificerede single "Slow Hands" og 2x RIAA-platin "This Town". Albummet gik i alt top-10 i tyve lande. Med samlede globale streams på over otte milliarder, er Flicker gået platin i fem lande (inklusive USA) og guld i yderligere syv lande. Heartbreak Weather fulgte efter i 2020 og toppede UKs officielle albumliste og Billboards Top Album Sales.

Følg Niall Horan her:

Website | Facebook | Twitter | Instagram | TikTok

 

Billetpriser: PL1 555,- / PL2 (Stå) 475,- / PL2 475,- / PL3 375 kr. + gebyr

Billetsalget starter fredag 2. juni kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Live Nation presale starter torsdag 1. juni kl. 10.00 for Live Nation nyhedsbrevsmodtagere og på livenation.dk

Der vil være forskellige pakker i salg. Se mere på ticketmaster.dk