Malte Ebert

Lørdag, 23. november 2024 - 20:00

MALTE EBERT – GENNEMSNITSDANSKER
Royal Arena
lørdag d. 23. november 2024
 

I foråret 2023 havde Malte Eberts finurlige hjerne skruet showet ”Mellem Himmel & Jord” sammen, som han optrådte med for mere end 14.000 mennesker. Det var et anderledes musikalsk show med de allerbedste af hans popsange, men som også trak på genrer som comedy, talkshows og sitcoms, og som Gaffa blandt andet kaldte for ”Mærkværdigt, sjovt, absurd og musikalsk godt og solidt”.

I 2024 er Malte Ebert klar med et nyt show, hvor han endnu engang blander sine talenter indenfor skuespil, musik og gode historier – og denne gang er det os alle sammen, der kommer under luppen.... ”Gennemsnitsdansker” får premiere til efteråret 2024 og besøger hele Danmark.

Men hvorfor er det lige Gennemsnitsdanskeren, der skal under luppen?

Udover den massive kærlighed jeg fik med på touren sidste år, så fik jeg også hug af kultureliten for, om jeg ville være seriøs musiker, der blev spillet i radioen eller en gøgler, der stod på de skrå brædder, men jeg føler mig faktisk enormt privilegeret over at være et sted, hvor jeg både kan give publikum noget at grine af og blive rørt over. Jeg føler, at jeg hviler i alt, hvad jeg rummer og de forskellige tangenter jeg har. Men det gav mig også en masse tanker på, hvem vi er som mennesker og hvem vi stræber efter at være. Hvilke kasser vi gerne vil passe ind i og hvilke vi gerne vil være specielle. Og det fik mig virkelig til at tænke, at det mest interessante menneske måske netop er gennemsnitsdanskeren? Det har jeg i al fald tænkt mig at finde ud af. Vi har alle sammen gode historier og er samtidig ”bare” en del af en statistik. Det synes jeg der er noget spændende ved! Jeg lærte så meget i processen af at skrive, øve og fremføre mit sidste show, og nu kribler det fingrene for at bruge alt det, som jeg har lært, men i et helt nyt show. Et show der bliver lidt sjovere, lidt vildere og fyldt med overraskelser.”

Om Malte Ebert - baggrund

Karakteristisk for 28-årige Malte Eberts karriere er uforudsigelighed, selvironi og storslåethed. Malte er en gudsbenådet sanger og sangskriver, der involverer og inkluderer sine fans, samt har blik for detaljen og er med på den værste. Han slog massivt igennem som Gulddreng i 2016 og tallene er ikke til at tage fejl af med utallige #1 singler, platinplader og mere end 300 millioner streams fordelt på både Gulddreng og Maltes profil. I 2021 medvirkede han i Toppen af Poppen og udgav sin første dansksprogede single i eget navn samt genoplivede Gulddreng med årets mest lyttede fodboldssang, EM-hittet “Helt Sikker”.

Malte Ebert havde også et forrygende år i 2022 på den musikalske front. Han udgav “Hvor Blev Du Af?” som han blandt andet spillede til børnenes MGP, “Kun Med Dig” der var en del af programserien ”Min Sang Til Danmark”, hyldestsangen til Hendes Majestæt Dronningen “Kalde Dem For Du?” og titelsangen til årets julekalender “Julehjertets Hemmelighed”. Derudover blev Gulddreng udstillet på Nationalmuseet og udgav ”Den (U)officielle VM-sang”. Malte spillede udsolgte koncerter i hele landet, vækstede mange titusindvis af nye følgere og fans, samt var i top10 på hitlister på streamingtjenesterne og peakede på airplaycharten. Malte sluttede året af med at udgive den smukke ballade ”Måske Til Næste År”, som han spillede på DR1s store TV-show “Året Der Gik 2022”.

2023 bød på forårstouren ”Mellem Himmel og Jord” hvor der blev solgt mere end 14.000 billetter samt mere end 20 klassiske festival-shows med Malte og hans band på blandt andet Nibe, Jelling, Smukfest og Fredagsrock i Tivoli. DR P3 udkom med 4 afsnit af den populære podcast ”Hvem er Malte Ebert” og singlen ”Hader Det” peakede på airplaycharten som #17. Senest har Malte udgivet en utrolig stærk duet med Svea S. ”Mindst Ondt”.

Billetpriser i Royal Arena: PL1: 540,- / PL2: 410,- / 310 kr. + gebyr

Det officielle billetsalg stater onsdag 1. november 2023 kl. 10.00 via livenation.dk, ticketmaster.dk og pdh.dk. Live Nation presale starter tirsdag 31. oktober kl. 10.00 for Live Nation nyhedsbrevsmodtagere og på livenation.dk