FAQ

Her kan du finde svar de mest gængse spørgsmål angående dit besøg i Royal Arena.

Adresse

Royal Arena, Hannemanns Allé 18-20, 2300 København S, Danmark.

Afgange efter et arrangement fra Ørestad Station

I forbindelse med afslutningen på et arrangement vil de aktuelle Tog-, Metro- og Bus-afgange fra Ørestad Station fremgå på info-skærme rundt omkring i arenaen. Der vil som oftest blive indsat ekstra Metro-tog i forbindelse med store arrangementer.

App

Appen ”Royal Arena” er tilgængelig i AppStore og GooglePlay, og vil i første omgang vil være anvendelig i forbindelse med leje af garderobeskabe (lockers) under arrangementer. Derudover vil event-kalenderen være synlig.

Betaling

MobilePay er Royal Arenas foretrukne betalingsform (husk at slå Bluetooth til på din telefon), men betaling kan også foretages med VISA/Dankort, Mastercard og diverse andre gængse betalingskort. Der vil derudover i begrænset omfang være mulighed for at betale kontant.

Billet-scanning

Ved de fleste indgange vil der være selvscanning af billetter. Scanning kan foretages via mobiltelfon, men det anbefales at billetterne printes på forhånd og medbringes, ligesom det tilrådes, at du beholder billetten på dig under hele arrangementet. 

Børn

Børn er altid hjerteligt velkomne i Royal Arena, dog kan der ved enkelte arrangementer være særlige forhold, gæster skal holde sig orienteret om. Hold derfor øje med de respektive arrangørers retningslinjer for hvert enkelt arrangement.  

Cykel

Royal Arena er velforsynet med cykelparkering.

Dyr

Det er ikke tilladt at medbringe dyr i Royal Arena.

Elevator

Alle indgange til arenaen har rummelige elevatorer.

Find vej

Læs mere om, hvordan du finder vej med bil eller offentlige transportmidler til Royal Arena ved at klikke her.

Generelt oversigtskort med anbefalede ruter tilgår.

Garderobe/Lockers

Der findes ubemandede, men aflåste garderobeskabe (lockers) rundt omkring i arenaen - flest på gulvniveauet. Leje og betaling af lockers foregår via vores app ”Royal Arena” og derigennem via MobilePay. Det koster 35 kr. at leje et garderobeskab under et arrangement. Der er gratis WIFI ”_Royal Arena Free” ved alle lockers. Hver locker måler 45 x 30 x 30 cm.

Handicapforhold

Royal Arena er designet med kørestolepladser fordelt på alle niveauer. Alle indgange til arenaen har rummelige elevatorer. Der er indrettet handicap-toiletter på alle niveauer. Der er et begrænset antal handicapparkeringer i P-hus Arena. Der er 4 pladser i stueetagen og 2 på hvert niveau. På arrangementsdage vil det kun være muligt at holde på niveau 0, 1 og 2.

Hvad må jeg ikke medbringe til et event 

Det er ikke tilladt at medbringe følgende:
Fyrværkeri, våben (herunder peberspray), professionelt kamera/fotoudstyr, videoudstyr, lydoptagere, selfiesticks, iPads, laserpenne, bannere, paraplyer, klapstole, skamler mv., drikkevarer (emballage underordnet), madvarer, kufferter, store tasker og rygsække. Der vil IKKE være mulighed for at opbevare disse genstande hvis medbragt. For at undgå ærgrelse og unødvendig ventetid for dig selv og de øvrige gæster, så undlad at medbringe disse ting til koncerten. Der vil være kropsvisitation ved indgangen.

Hæveautomat

Der er ikke hæveautomat i Royal Arena. Betaling i boderne kan foretages med diverse betalingskort, MobilePay (husk at slå Bluetooth til) samt i begrænset omfang med kontanter.  

Kamera/iPads

Det er ikke tilladt at medbringe professionelt fotoudstyr. Akkrediteret presse er undtaget i denne sammenhæng.  Ej heller må der medbringes Ipads, da brug af disse til at tage billeder kan genere artister og øvrige gæster. Der kan være shows, hvor særlige regler for  øvrige kameraer/mobiltelefoner er gældende.

Mad-og drikkevarer

Det er ikke tilladt at medbringe egen mad eller drikkevarer af nogen art i Royal Arena. Royal Arena byder på et velassorteret sortiment af både mad-og drikkevarer i boderne (concessions), hvor vi efterlever mottoet: ”Høj kvalitet til normale priser”. Se menuer m.m. ved at klikke her.

Merchandise

De respektive artister kan vælge at have et merchandise-salg. Sortimentet, priser m.v. står artisten selv for. Der vil være en Merhandise-bod placeret på både Level 0 & Level 1.

Metro og Tog

Royal Arena ligger på metrolinjen til Vestamager Station. Såvel Ørestad Station som Vestamager Station ligger få minutters gang fra Royal Arena. Nærmeste togstation er Ørestad.

Mistede genstande

Har du mistet en genstand under et arrangement, kan du efterfølgende henvende dig på vores hovednummer 32 460 460, og høre om vi har fundet genstanden. Fundne genstande opbevares i op til 30 dage efter et arrangements afslutning.

Mobildækning

YouSee-, TDC- og 3-kunder vil have en meget stærk mobildækning i Royal Arena.

Overnatning

Royal Arena ligger i Ørestad Syd, og for overnatning henviser vi til Crowne Plaza Copenhagen Towers samt AC Hotel Bella Sky Copenhagen, der begge ligger i gåafstand fra arenaen.

Overtøj

Det er ikke et krav at overtøj skal opbevares i garderobeskabene/lockers.

Parkering

Der henvises til diverse virksomheder (eksempelvis Field's) i nærområdet med tilknyttede P-arealer, P-huse og P-kældre, ligesom der i gåafstand findes offentlige parkeringshuse. Eventuel afsætning af passagerer bør ikke ske for tæt på Royal Arena, da dette vil medføre trafikale udfordringer for alle.

Generelt opfordres der til at benytte de gode offentlige transportmuligheder i form af bus, tog og Metro eller til at tage cyklen.

Læs mere om parkering her: http://www.byoghavn.dk/~/media/2018/royal_arena_skilt_parkering1.pdf?la=da-dk

Der findes følgende parkerings app for Ørestads-området:

https://play.google.com/store/apps/details?id=dk.byoghavn.orestadparkering

Der er mulighed for grupperundvisninger i Royal Arena. Læs mere her 

Rygning

Det er ikke tilladt at ryge i Royal Arena. Ej heller E-cigaret/damprygning. Der er derimod etableret rygeområder udenfor arenaen. På Level 0 (stueniveau) benyttes udgang ved indgang G, mens der på Level 1 benyttes udgang ved indgang A. Gæster på Level 3, der ønsker at ryge, bedes gå til udgangen på Level 1. Bemærk at Royal Arena er indrettet efter nyeste standarder med omtrent 2.000 indendørs røgdetektorer, og rygning indenfor vil medføre bortvisning og efterfølgende afgift.

Salg af billetter på dagen

Til arrangementer, der ikke er udsolgt på forhånd, vil det være muligt at købe billetter på selve arrangementsdagen. Ticketmasters salgs-luger er placeret til højre for hovedindgangen (A).   

Samaritter

Der vil være samaritter til stede under alle arrangementer i Royal Arena.

Toiletfaciliteter

På alle niveauer i arenaen er der indrettet dame-og herre samt handicap-egnede toiletfaciliteter.

Valuta

I Royal Arena accepteres danske, svenske og norske kroner samt US $, engelske £ og EURO. Der betales altid tilbage i danske kroner. Bemærk at ikke alle udsalgssteder håndterer kontanter.

Visitering

Forud for alle arrangementer vil der være visitering inklusive gennemgang af diverse rygsække, tasker m.v.  

WIFI

Der er gratis WIFI ”_Royal Arena Free” i alle gangarealer, ved lockers (garderobe), i barer og restauranter.

Ørepropper

Der vil være salg af ørepropper i forbindelse med koncerter i Royal Arena.  

Ørestad Syd

Royal Arena ligger midt i bydelen Ørestad Syd. Det er en bydel i stærk udvikling, og dette vil afspejles i Royal Arenas omgivelser i form af mange byggepladser i en rum tid efter åbningen.

Åbningstider

Åbningstiderne vil variere fra arrangement til arrangement. Typisk vil det være mellem 1 ½ og 2 timer før arrangementets start. Denne information vil altid fremgå af billetten.