André Rieu

Tirsdag, 2. oktober 2018

ANDRÉ RIEU KOMMER TILBAGE TIL DANMARK I 2019!

LØRDAG 22. JUNI - ROYAL ARENA, KØBENHAVN

Verdensstjernen André Rieu er utvivlsomt en af de mest populære musikere i nyere tid. Han er, fra Mexico til Australien, kendt som ’king of waltz’ og overgår, med flere end 600.000 publikummer om året, musikere som bl.a. Bruno Mars, AC/DC og Rihanna!

Nu kommer André Rieu tilbage til Royal Arena d. 22. juni, som en del af hans nye 2019-turné.

"Music and especially the waltz are a very important part of my life," says André Rieu. "If a piece of music touches my heart, it will touch yours too. This wonderful music allows me to bring joy of life and humor to the world. Everything is allowed in my concerts: laughing, crying, dancing, singing. Emotions are the secret of my success."

André Rieu’s koncerter er et festfyrværkeri af musik, farver og følelser. André spiller flere 100 koncerter om året, og der er garanti for en oplevelse i verdensklasse med masser af festlige og romantiske numre og et utal af humoristiske indslag, overraskelser og solister i topklasse.

André har turneret i hele verden i flere end 30 år, med sit 60 mand store Johann Strauss Orchestra. Han har netop turneret i USA og Canada og vil frem mod jul besøge bl.a. Argentina, Australien og England. For at kunne få produktionen, transporten og logistikken til at fungere på så stor en turné, så kræver det at alle kostumer, instrumenter og scenekonstruktioner produceres i 4 eksemplarer!

Rieu’s historien er helt uden sammenligning: The “Maestro for the Masses” (New York Times) har solgt flere end 40 millioner CD’er og DVD’er, har toppet hitlisterne mere end 30 gange, modtaget flere end 500 platinplader og 3 Brit-Awards for “Album of the year”. Hans albums topper ofte de engelske hitlister og hans videoer har flere end 1 milliard visninger på YouTube. 3,4 millioner følger på André på Facebook. 

I juli 2018 spillede André Rieu sine årlige udendørs koncerter i hjembyen Maastricht i Holland, der blev besøgt af flere end 150.000 mennesker fra over 80 forskellige lande.

Privat har André været gift med sin kone Marjorie i over 40 år, og bor på et romantisk slot i sin hjemby Maastricht. Han har to sønner og 5 børnebørn.

Gå ikke glip af en festlig, humoristisk og absolut uforglemmelig oplevelse med André Rieu!

André Rieu og hans Johann Strauss Orkester

22. JUNI – 2019, København - Royal Arena

Billetpriser: Front row 910,- / PL1 755,- / PL2 655,- / PL3 555 kr. + gebyr

Billetsalget starter fredag 5. oktober kl. 10.00 livenation.dk og ticketmaster.dk

3. oktober kl. 10.00 – 5. oktober kl. 9.00: Jyske Bank presale - Læs mere på jyskebank.dk/musikken

4. oktober kl. 10.00 – 5. oktober kl. 9.00: Live Nation presale  - Læs mere på livenation.dk

(OBS: Hvis man ikke allerede på nuværende tidspunkt er modtager af nyhedsbrevet kan der gå op til en uge før nye profiler er synkroniseret, og tilgængelige i vores nationale nyhedsbrevsdatabase. Det er altså først når profiler er aktive i denne database, at de vil modtage vores nyhedsbrev og ligeså muligheden for presale.)