André Rieu

Onsdag, 5. oktober 2022

ANDRÉ RIEU
16. JUNI 2023
ROYAL ARENA

ANDRÉ RIEU VENDER TILBAGE TIL DANMARK I 2023.  Billetterne sættes til salg den 10. oktober 2022 kl. 10.00!

Violin-superstjernen André Rieu har gjort klassisk musik tilgængelig for millioner af mennesker over hele verden og annoncerer nu ny koncert i Danmark som en del af sin World Tour 2023! Efter den store succes med 2022-turnéen, hvor hans koncert i Royal Arena var helt udsolgt, vender han tilbage til København d. 16. juni 2023.

André Rieu's romantiske og glade koncerter er en blanding af lette klassikere, valse, musik fra film og opera samt popsange, fremført af hans Johann Strauss Orkester, det største private orkester i verden. Rieu har haft fodboldpublikum svajende til Sjostakovitj under flere Champions League-kampe, og hans verdensturnéer når ud til over en halv million mennesker hvert år!

"Følelser er nøglen.", siger André Rieu.  "Alle er velkomne til mine koncerter. Vi åbner vores hjerter for publikum, og publikum åbner deres hjerter for os. Hver aften ser mit orkester og jeg folk danse og synge i gangene, entusiastiske og ubekymrede. Sammen tilbringer vi aftener, som vi ikke glemmer. Når folk skriver til mig, at de har brug for to uger til at komme ned efter mine koncerter, gør det mig til den lykkeligste mand i verden!

André Rieus turnéer udkonkurrerer jævnligt verdens største pop- og rockstjerner. Hans koncerter er også en visuel godbid, fra synet af ham og hans musikere, der kommer ind gennem mængden og op på scenen i begyndelsen af koncerten, til de overdådige kostumer og den store skærm bag orkestret, der viser smukke billeder skræddersyet til hver sang, hvilket garanterer en magisk aften for hele familien. Andrés YouTube-videoer har nået langt over en milliard visninger; 9 millioner fans følger ham på Facebook og han har solgt over 40 millioner albums på verdensplan.

I juni 2023 vender den hollandske violinist og hans 60 mand store Johann Strauss Orkester samt mange internationale solister tilbage til Danmark. Vær en del af André Rieu's World Tour og køb dine billetter nu, til en uforglemmelig aften på www.ticketmaster.dk eller www.andrerieu.com .

André Rieu er ikke bare for en aften – han er for livet!

KØBENHAVN – ROYAL ARENA – 16. JUNI – 2023 KL. 19.30

Billetpriser: Front row: 940,- / PL1: 795,- / PL2: 695,- / PL3: 555,- / Wheelchair: 795,- / Wheelchair: 695 kr. + gebyr.

Billetsalget starter mandag 10. oktober kl. 10.00 via livenation.dk, ticketmaster.dk og andrerieu.com

Live Nation presale starter 7. oktober kl. 10:00 (23 timer) for Live Nation nyhedsbrevsmodtagere og på livenation.dk. Der er begrænsning på max 8 billetter per kunde.