Carpark North

Onsdag, 30. november 2016

CARPARK NORTH

ROYAL ARENA

LØRDAG 11. NOVEMBER 2017

 

DER ER LAGT OP TIL EKSPLOSIVE MUSIKOPLEVELSER, NÅR CARPARK NORTH I EFTERÅRET INDTAGER NOGLE AF DANMARKS STØRSTE SCENER

Med et lysshow og effekter, som aldrig før er set og et nyt album i ryggen, kan publikum se frem til at blive blæst omkuld af Carpark Norths utallige hits. Bandets ikoniske storladne electrorock passer perfekt til de store scener. Nu står Danmark for tur, og i november 2017 gæster Carpark North Royal Arena i København, SCC i Århus og Aalborghallen.

Disse shows bliver unægteligt det hidtidige højdepunkt i deres karriere. Og efter et år i studiet, er Carpark North mere end sultne efter at give folk det, de fortjener.

Carpark North er efter et års pause fra live scenen klar til at indtage 2017. De starter med en imploderende tour i marts, hvor et siddende publikum kan se frem til at blive blæst omkuld og samtidig komme dybere ind i bandets univers. Flere af disse shows er allerede udsolgt, og derfor annoncerer Carpark North nu det andet ben for 2017: Eksplosionen.

Publikum kan nemlig se frem til en eksplosion, når Carpark North i efteråret indtager tre af Danmarks største scener. Trioens højenergiske rockudtryk akkompagneret af innovative og storslåede lysflader giver publikum et spektakulært show, som både spiller på det energiske, det følsomme, det smukke og det voldsomme.

Lau Højen, Søren Balsner og Morten Thorhauge har gennem det seneste årti markeret sig som et af landets største rockbands. Siden deres selvbetitlede debutalbum fra 2003 har de udgivet tre storsælgende albums med hitsingler som ’Transparent and Glasslike’, ’Human’ og ’Save Me From Myself’ mens det Guld-sælgende album ’Phoenix’ fra 2014 kastede hele fire singler af sig, inklusiv Platin-hittet ’32’ med Stine Bramsen. Samtidig med efterårstouren løfter Carpark North nu sløret for, at de udkommer med en ny plade i løbet af 2017.

Oplev eksplosionen her:

Lørdag d. 11/11/17: København, Royal Arena

 

Billetpriser: 375 kr. + gebyr

Billetsalget starter fredag 2. december kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Der vil være presale til koncerten i Royal Arena for Jyske Bank kunder, samt via Royal Unibrew’s nye app Get it fra torsdag 1. december kl. 10.00 (og 23 timer frem). Læs mere på www.jyskebank.dk/musikken og download den nye Get it app fra Royal Unibrew.