Cavalluna

Mandag, 11. oktober 2021
CAVALLUNA
ROYAL ARENA
26. + 27. FEBRUAR 2022 
 
Det imponerende hesteshow
CAVALLUNA - CELEBRATION 
kommer til København!
Der er garanti for fremragende underholdning for hele familien!
 
CAVALLUNA, fra holdet bag APASSIONATA, er et af Europas mest populære hesteshows, der gennem årene har begejstret hundredtusinder af tilskuere! Nu kommer Cavalluna endelig til Danmark med showet ’Celebration’, der leverer underholdning i absolut verdensklasse. Publikum kan glæde sig til smukke heste, koreografi af høj klasse, følelsesladet musik og betagende effekter, alt sammen indrammet af en vidunderlig historie!

Historierne er skrevet af den Emmy-nominerede kreative instruktør Klaus Hillebrecht og byder bl.a. på en række af de smukkeste rytterhøjdepunkter fra tidligere shows, som endnu ikke har været vist i Danmark! Med „CELEBRATION!“ får publikum mulighed for at opleve de mest populære rytterteams og ridestile på helt nært hold. Fra magisk frihedsdressur og actionfyldt trickridning til harmonisk dressur.

Showets store stjerner er bl.a. Bartolo Messina, med betagende frihedsdressur, holdene omkring Luis Valença og Sebastián Fernández som mester i Doma Vaquera, Sylvie Willms med hendes 14 heste såvel som trickrytterne på Equipe Hasta Luego med deres actionfyldte stunts og den alsidige Giona-familie med Hungarian Post

 
Fra imponerende friesere til elegante arabere og søde miniponyer - der er noget for enhver smag! Uanset om man er stor eller lille, så er er CAVALLUNA - „CELEBRATION!“ en kæmpe oplevelse!  
 
Billetter og yderligere information om showet på www.livenation.dk eller www.cavalluna.com  
 
Billetpriser: 
Premium Package: 890,- + gebyr, PL1: 690,- + gebyr / PL2 590, + gebyr / PL3 490, + gebyr / PL4 390, + gebyr
 
Presale starter onsdag d. 13. oktober kl. 10.00 via livenation.dk  
Billetsalget starter fredag d. 15. okt. kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk