Cher

Tirsdag, 11. december 2018

CHER - HERE WE GO AGAIN TOUR - 15. oktober 2019

HENDES FØRSTE DANSKE KONCERT I 14 ÅR

Legenden Cher bekræfter i dag (11. december 2018), at hun kommer til Europa i 2019 og spiller sine første livekoncerter i 14 år. Det multitalentfulde Oscar, Emmy og GRAMMY Award vindende ikon kan således opleves i Royal Arena d. 15. oktober som en del af hendes "Here We Go Again World Tour".

 

Billetter sælges via Ticketmasters Verified Fan presale. Registrering åbner tirsdag 11. december kl. 10.00.

For mere information om Verified Fan besøg https://www.ticketmaster.dk/feature/verified-fan/

 

Cher, der har den britiske rekord for den bedst sælgende single nogensinde af en kvindelig kunstner for ”Believe”, vil forkæle publikum med en række hits fra sit enorme repertoire samt nye sange fra Dancing Queen albummet - Chers hyldest til ABBAs musik - som er ude nu.

Efter den seneste verdensomspændende succes og fantastiske anmeldelser for Chers rolle i Mamma Mia 2 - Here We Go Again filmen, vil den prisbelønnede sanger, skuespillerinde og performer helt sikkert begejstre sine fans, når hun kommer til Danmark næste år.

Den ikoniske superstjerne begyndte sin karriere i 1960'erne som en del af Sonny & Cher, og var på det tidspunkt med til at gøre hidtil usete fremskridt i det, der længe havde været en mandsdomineret industri. Hun fortsætter med at besidde tronen som en af verdens største entertainere.

Cher har været verdensomspændende superstjerne i mere end fem årtier, og har solgt mere end 100 millioner albums og klaret flere udfordringer end en håndfuld andre talenter tilsammen – hun har indspillet plader, givet koncerter, lavet film, Broadway-optrædender, tv og instrueret. I 2018 vendte Cher tilbage til the big screen med en fantastisk præstation i mega-hitfilmen Mamma Mia! Here We Go Again efterfulgt af udgivelsen af sit nye album inspireret af filmen, Dancing Queen.

 

For mere Information:

Official Website: cher.com

Facebook Page: facebook.com/cher

Instagram: instagram.com/cher/

 

Billetter: PL1 955.- / PL2 855,- /PL3 755,- / PL4 610,- / PL5 520 kr. + gebyr.

Der vil også være VIP pakker i salg.

 

Verified Fan presale drives af Ticketmaster Verified Fan (Ticketmaster’s fan-first teknologi, skabt for at hjælpe artister med at bekæmpe billethajer, så billetter lander i  hænderne på fans, der har til hensigt at gå til arrangementet). Billetter til koncerten vil være tilgængelige ved registrering til Ticketmaster Verified Fan.

 

Registrering åbner tirsdag 11. december kl. 10.00 og fortsætter til søndag 17. februar kl. 23.59. Verified fan presale starter onsdag 20. februar kl. 10.00 (72 timer) – max 10 per kunde; Der er begrænset antal billetter. Registrering er påkrævet for at deltage i ™ Verified Fan Pre-sale. For mere information og registrering, besøg ticketmaster.dk

 

For køb uden Verified Fan registrering starter det offentlige billetsalg mandag 25. februar kl. 10.00. Der er limit på 10 billetter per kunde.