Deep Purple

Tirsdag, 28. januar 2020

DEEP PURPLE

ROYAL ARENA

29. SEPTEMBER 2020

DEEP PURPLE, der i dag består af Ian Gillan, Roger Glover, Ian Paice, Steve Morse og Don Airey vender tilbage til Danmark.

Bandet, der debuterede for mere end 50 år siden var tidlige pionerer ud i den hårde rock og har været med til at skabe og udvikle rock og metal op til i dag. Faktisk spillede Deep Purple deres første koncert nogensinde i Danmark, den 20. april 1968 på Parkskolen i Taastrup.

Bandet er kendt for at være et af genrens hårdest arbejdende. De har spillet verden over, siden 1968 og kun med få pauser. Bandet har udgivet seks albums siden 1996 og spillet 40 koncerter i Frankrig alene i året 2007. Derfor fortsætter fanbasen med at vokse, og bandet opsøger stadig nye lande og markeder, hvor de aldrig har spillet før. Deep Purple har holdt fast i de musikalske rødder med deres eklektiske blanding af genrer, og det har skabt den lyd, der definerer bandet i dag - noget kun få bands har haft succes med. Gruppen har skrevet ufattelig mange hits, der er udødelige klassikere og det har også resulteret i et pladesalg på over 100.000.000 solgte albums gennem deres imponerende karriere. Det massive katalog afspejles også i bandets setliste den dag i dag.

Bandet annoncerede i december, at de har indspillet et nyt album, der forventes at udkomme i år. Bandet tilbragte foråret 2019 i Nashville, TN sammen med producer Bob Ezrin og bandets sociale medier indikerer, at der snart offentliggøres flere detaljer.

Billetpriser: PL1 sidde: 570,- / PL2 sidde / stå: 470,- / PL3 sidde: 300 kr. + gebyr

Billetsalget starter fredag 31. januar kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Presale for Live Nation Danmark nyhedsbrevsmodtagere: torsdag 30. januar kl. 10.00 (23 timer).

(OBS: Hvis man ikke allerede på annoncerings- tidspunktet er modtager af LNs nyhedsbrev kan der gå op til en uge før nye profiler er synkroniseret, og tilgængelige i vores nationale nyhedsbrevsdatabase. Det er altså først når profiler er aktive i denne database, at de vil modtage vores nyhedsbrev og ligeså muligheden for presale.)