Ekstra koncert med Michael Bublé

Mandag, 19. november 2018

Ekstra koncert med Michael Bublé

Billetterne til koncerten med Michael Bublé i Royal Arena lørdag 26. oktober blev revet væk. Nu er der gode nyheder – Michael Bublé giver nemlig en ekstra koncert i Royal Arena 27. oktober. Billetsalget er startet.

Koncerten med Michael Bublé blev udsolgt i en lynende fart. For at imødekomme den store efterspørgsel, sættes der en ekstra koncert op med den populære canadiske crooner-konge. Datoen for ekstrakoncerten er dagen efter den første udsolgte koncert, nemlig 27. oktober, og finder ligeledes sted i Royal Arena.

Michael Bublé har netop udgivet sit nye album love. Det nye album handler netop om at genfinde kærligheden til musikken, i en tid hvor han egentlig havde lagt den på hylden. Albummet er blevet til i samarbejde med blandt andet stjerne-produceren David Foster, og tæller features med Cécile McLorin, Loren Allred og lidt hjælp på kor fra Charlie Puth på nummeret ’Love You Anymore’.

Bublé har i sin karriere allerede gennemført fem udsolgte verdensturnéer, vundet fire Grammy Awards og solgt over 60 millioner plader. Med hans ubesværede store vokal og nonchalante karisma, er Michael Bublé blevet den mest fremtrædende neo-crooner i sin generation. Influeret af klassiske sangere som Frank Sinatra og Tony Bennett, og moderne artister som Harry Connick Jr., har Bublé i den grad tilegnet sig evnen til at sælge old-school jazz og popmusik for voksne.

I 2019 er han igen klar til at indtage verdens scener med croon og kærlighed - også i Danmark, når hans Love Tour ruller ind i Royal Arena med to koncerter til oktober.

MICHAEL BUBLÉ EKSTRA KONCERT

ROYAL ARENA, KØBENHAVN – 27. OKTOBER 2019

BILLETSALGET ER STARTET

BILLETPRISER FRA: 555,- PLUS GEBYR

BILLETSALG: TICKETMASTER.DK