Fast & Furious Live

Fredag, 22. september 2017

OPLEV FAST & FURIOUS LIVE

ROYAL ARENA, KØBENHAVN

15. - 17. JUNI - 2018

DEN FØRSTE GLOBALE ARENA TOUR NOGENSINDE!

 

  • Fast & Furious Live hvirvler publikum ind i et liveshow, der genskaber de mest adrenalinfyldte stunts fra Fast & Furious filmene, sammen med en medrivende historie og helt nye stunts!

  • Fast & Furious Live viser publikum en helt nye dimension af Universal Pictures kæmpemæssige filmsucces!

  • Verdenspremiere d. 19. januar, 2018 i O2 Arena, London.

  • Den store arena tour besøger 23 byer i 14 lande: Østrig, Belgien, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Italien, Holland, Norge, Portugal, Spanien, Sverige, Schweiz og England.

  • Billetsalget starter d. 29. september - 2017, kl. 09.00 på Ticketmaster.dk

 

Universal Brand Development, Fast Live Productions og tour producer Live Nation Entertainment kan offentliggøre at Fast & Furious Live, kommer til  Royal Arena København fra d. 15.-17. juni 2018. Det er første del af en kæmpe global arena tour, der vækker den velkendte action og energi fra de populære film til live i et helt nyt live arena show!

Det 2 timer lange adrenalinfyldte show, bliver en af de mest spektakulære arena produktioner der nogensinde er lavet, og byder bl.a. på fantastisk præcisionskørsel, special effekts og en lang række nyskabelser indenfor stuntområdet. Oplev de velkendte biler og locations fra Fast & Furious filmene, sammen med de mest populære scener fra filmene, skabt via den nyeste 3D-projektionsteknologi. Oplevelsen vil hvirvle fansene direkte ind i denne nye og spændende dimension af Fast & Furious!

Publikum vil føle varmen fra de flammende udstødninger og energien fra de imponerende bilstunts, der scene efter scene vil folde sig ud for øjnene af dem ved hjælp af den nyeste og mest avancerede teknologi! I showet optræder en lang række af de originale biler fra filmene, samt nøjagtige kopier. Det bliver bl.a. Doms legendariske Dodge Charger og The Flip Car fra Fast & Furious 6, der vil bidrage til at give publikum en fantastisk oplevelse!

Flere tusind af verdens bedste stuntmen og stuntkørere har ønsket at være en del af denne produktion, og efter intense auditions er feltet blevet skåret ned til det ultimative team, der de næste 4 måneder vil være i træningslejr som forberedelse til den store world tour. De vil få selskab af nogen af verdens dygtigste parkour atleter, og sammen vil de udgøre det team, der skal give publikum utrolige stunts og imponerende live action!   

Billetter

Fast & Furious Live billetterne sættes til salg d. 29. september kl. 09.00. Priserne starter ved 320 kr. + gebyr og kan købes på Ticketmaster.dk

For yderligere information:  www.fastandfuriouslive.com