Gulddreng

Mandag, 1. maj 2017

GULDDRENG

ROYAL ARENA

FREDAG 2. FEBRUAR 2018

Gulddreng kan for alvor kalde sig royal, når han fredag 2. februar 2018 indtager tronen i Royal Arena.

Gulddreng blev offentligt kendt i maj måned 2016 med udgivelsen af ”Model”, og inden for det første år af karrieren kan han nu annoncere arena-koncert! Er det mon nogensinde før set i dansk musikhistorie?!

Gulddreng udtaler: ”Jeg har faktisk spillet rigtig mange koncerter, men jeg har længe haft lyst til at lave et show, der overgår dem alle. Alle mine koncerter har været udsolgt, og derfor holder jeg en koncert i Royal Arena, som har plads til alle mine guldfans. For her kan vi lave det Gulddreng-show, jeg drømmer om at lave.”

Gulddreng aka Malte Ebert er uden sammenligning det største fænomen i dansk musik i nyere tid – og det med en samlet produktion på bare 8 tracks: ”Se mig nu”, ”Model”, ”Drikker for lidt”, ”Nemt”, ”Guld jul”, ”Ked af det”, ”Hva´så?” og “ Utro". Alle sangene har været #1 på hitlisten – og har tilsammen haft mere end 70 mio. afspilninger på Spotify. Det blev også til væg-til-væg airplay til to af de ti mest spillede videoer på YouTube – og Årets Publikums Pris ved Danish Music Awards 2016.

Det må siges at være et gennembrud af den helt sjældne slags. Gulddreng er bling, champagne, damer og dobbeltarmbåndsur – og nok også en god portion selvironi og helt sikkert en sjælden sans for at skrive hits til tiden.

Gulddrengs store guldshow i Store Vega blev hurtigt udsolgt, og flere shows måtte annonceres. De fire største byer blev i starten af året badet i guld og hitsingler, for indtil da havde det kun været muligt at opleve Gulddreng live på diskoteker landet over, men hitfænomenet besluttede sig heldigvis for at samle et band og præsentere musikken i de rammer, den egentlig var tiltænkt.

Gaffas anmelder skrev bl.a.: ”… Gulddreng har uden tvivl bestået sin manddomsprøve til UG og beviser samtidig, at der også gemmer sig et talent bag solbrillerne og alle guldsmykkerne…”

Guldfeberen vil ingen ende tage, og vi glæder os til at opleve Gulddrengs største show i Danmark til dato, når Royal Arena til februar bliver omdannet til popikonets royale musikalske gemakker. Gulddreng lover os, at han sammen med nogen af landets allerdygtigste musikere, vil skabe den største og vildeste et-års fødselsdagsfest for Royal Arena og publikum fredag 2. februar 2018.

Følg Gulddreng her: facebook.com/Gulddreng // instagram.com/gulddreng24k

Billetpriser: PL1 365,- / PL2(U) stå 325,- / PL2 325 kr + gebyr

Guldbillet (ståplads) 600 dkk + gebyr indeholder:

- Tidlig entre (1 time før andre) + En limited edition Gulddreng Royal Arena t-shirt + En Dj Guldsmed maske

Billetsalget starter onsdag 3. maj kl. 10.00 livenation.dk og ticketmaster.dk

Der vil være presale for Jyske Bank kunder, samt Royal Unibrew på den nye Get it app fra tirsdag 2. Maj kl. 10.00 og 23 timer frem. Læs mere på www.jyskebank.dk/musikken og download den nye Get it app fra Royal Unibrew.