Jeff Dunham

Fredag, 28. februar 2020

Jeff Dunham, Peanut, Walter, Achmed the Dead Terrorist og resten af dukke-crewet indtager Royal Arena

Den karismatiske bugtalerkomiker og hans entourage af vanvittige dukker drager i 2020 på verdensturne med det helt nye show SERIOUSLY!?. Turnéen rammer København til efteråret, hvor danske fans kan se frem til masser af gode grin i Royal Arena 19. oktober.

I mere end 12 år har Jeff Dunham og hans hold af skøre dukker som Peanut, Walter, José Jalapeño, Bubba J. og ikke mindst Achmed the Dead Terrorist, fyldt stadions og arenaer i hele verden. Han har sat sit tydelige aftryk i comedy-verden med sine pragtpræstationer på scenen, og hans imponerende billetsalg har sikret ham prisen for “Billboard’s Top Comedy Tour” hele tre år i træk.

Dunham er således uomtvisteligt en af de mest populære komikere i verden, og brillerer ikke kun live. Han har gennem tiden også opnået enorm succes på YouTube, hvor han har flere millioner abonnenter og hans videoer har over en milliard visninger. Hans seneste Netflix Special Jeff Dunham: Beside Himself var i top-10 over stand-up udgivelser i 2019, og hans unikke comedy har ligeledes opnået rekordhøje seertal på hans Comedy Specials på NBC og Comedy Central.

I 2020 drager Dunham og hans verdensberømte karakterer på en omfattende verdensturné med det helt nye show SERIOUSLY!?. Foruden Dunhams faste inventar af kendte dukkepersonligheder, vil det nye show ligeledes introducere holdets nyeste medlem ”Larry”, der er USA's præsidents personlige rådgiver, og vil fortælle hylende morsomme historier om, hvordan det er at arbejde i det Hvide Hus.

Jeff Dunham gæstede senest Danmark i 2018, hvor han optrådte for fyldte sale i både Aalborg hallen og Valby Hallen, og billetterne til sidstnævnte blev udsolgt på bare få minutter. Danske fans skal derfor være hurtige på tasterne for at sikre sig billetter til showet i Royal Arena 19. oktober, der er hans eneste show i Danmark på turnéen.

JEFF DUNHAM – SERIOUSLY?!

19. OKTOBER – ROYAL ARENA, KØBENHAVN

BILLETSALGET STARTER: 4. MARTS KL. 10.00

BILLETPRISER FRA: 395,- INKL. GEBYR

BILLETSALG: TICKETMASTER.DK