Khalid

Mandag, 8. april 2019

Hitmaskinen Khalid indtager Royal Arena

Den 21-årige texaner har netop udgivet sit længeventede andet album, og til september kan han opleves i København
 

Kæmpetalentet Khalid har lige nu fem sange på den amerikanske Top 100 inklusive de to kæmpehits ”Eastside (med Benny Blanco og Halsey)” og ”Lovely” (med Billie Eilish). Men den nye single ”Talk”, som Khalid har skrevet og indspillet med duoen Disclosure, ligger der også og understreger, at successen fortsætter med det spændende nye album ”Free Spirit” fra den produktive sangskriver.

Khalid debuterede i 2016 med singlen ”Location”, der lancerede en kometagtig karriere, som indtil videre har budt på debutalbummet ”American Teen”, ep’en ”Suncity” og seks amerikanske top 20-hits samt muligheden for at kunne samarbejde med navne som Lil Wayne, Calvin Harris, Logic, Marshmello, Martin Garrix og Shawn Mendes.

Den enorme kommercielle succes er samtidig blevet kombineret med ros fra kolleger, anmeldere og journalister, og Rolling Stone Magazine kaldte eksempelvis albummet ”årets friskeste og mest overraskende debutplade”. Khalid indkasserede hele fem Grammy-nomineringer til showet sidste år, og da Elton John i sidste måned blev bedt om at indspille nogle sange live til Spotify, faldt valget blandt andet på ”Young Dumb & Broke”.

Originalversionen har omkring 700 millioner streams på Spotify, og det samme har både ”Location” og ”Silence”. Faktisk har sangene fra ”American Teen” mere end svimlende 2.8 milliarder streams på streaming-tjenesten, hvilket understreger, hvor vanvittig populær den unge amerikaner er lige nu. Det var også tydeligt, da Khalids første danske koncert blev opgraderet til Tap1, inden billetsalget overhovedet var sat i gang. Så at kalde ham et af de varmeste navne i verden er nærmest en underdrivelse.

Khalid udsendte sit andet album, ”Free Spirit”, i fredags, og til efteråret er der mulighed for at høre det nye materiale live i Royal Arena.

Support leveres af special guests Mabel og Raye.

Khalid kan opleves i Royal Arena lørdag 14. september, og billetter kan købes fra fredag 12. april kl. 10.00 via Ticketmaster.dk.

For VIP-pakker tjek her: https://www.laneone.com/events/khalid/e/X7C3G3NZ?utm_source=AEG&utm_medium=web&utm_campaign=khalid-eu