Lady Gaga

Mandag, 6. februar 2017

Efter eksplosiv Super Bowl optræden annoncerer Live Nation Lady Gaga Joanne World Tour

Lady Gaga Joanne World Tour

Oplev Lady Gaga i København lørdag 21. oktober i Royal Arena

Billetsalget starter mandag 13. februar kl. 10.00 via ticketmaster.dk

Lady Gaga rejser kloden rundt, med Joanne World Tour der begynder 1. august i Vancouver, BC og 22. september i Barcelona, med en række koncertdatoer gennem Europa og Storbritanien før touren igen returnerer til Nordamerika i november og december i år. Billetsalget til den danske koncert i Royal Arena i København lørdag 21. oktober begynder på mandag 13. februar kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk.

Grammy og Golden Globe vinder og Acadamy Award-nominerede Lady Gaga er en enestående artist og performer. Hun har solgt ikke mindre end 30 millioner albums på verdensplan og 150 millioner singler hvilket gør hende til en af de bedst sælgende musikere gennem tiderne. Gaga er også en af de største kunstnere på de sociale medier med mere end 61 millioner likes på Facebook, over 65.1 millioner følgere på Twitter og mere end 21.3 millioner følgere på Instagram. Hendes femte studiealbum ”Joanne” der for nylig er udkommet, debuterede som # 1 på Billboard Top 200, og blev hendes fjerde på hinanden følgende nummer 1 album, hvilket gør hende til den første kvinde, der har opnået det i tierne.

Billetsalget til Lady Gaga’s Joanne World Tour starter fredag 10. februar for koncerter i Barcelona, Paris, Zürich, Hamburg, Berlin og Köln. Billetsalget til den første etape af de nordamerikanske shows samt den resterende del af de europæiske datoer begynder på mandag 13. februar.  Billetter til den anden del af den nordamerikanske tour vil gå på salg mandag 20. februar. Der vil være et max på 8 billetter pr transaktion på første salgsdag.

Lady Gaga Joanne World Tour er produceret af Live Nation Global Touring.

Om Live Nation Entertainment: Live Nation Entertainment (NYSE: LYV) er verdens førende live entertainment firma, bestående af fire markedsledere: Ticketmaster, Live Nation Concerts, Artist Nation Management og Live Nation Media/Sponsorship. For mere information, besøg www.livenationentertainment.com

Billetpriser: 800,- / 600,- / 500,- / 400 kr. + gebyr

Billetsalget starter mandag 13. februar kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk. Der vil være et max på 8 billetter pr transaktion på første salgsdag. Der vil også være mulighed for at købe fire forskellige VIP pakker. Læs mere på ticketmaster.dk.

Der vil være presale for Jyske Bank kunder, samt Royal Unibrew på den nye Get it app fra torsdag 9. februar kl. 09.00 til fredag 10. februar kl. 17.00. Læs mere på www.jyskebank.dk/musikken og download den nye Get it app fra Royal Unibrew.