Michael McIntyre

Mandag, 5. november 2018

Englands største komiker indtager Danmark

Den engelske komiker og TV-personlighed Michael McIntyre er en af verdens bedst sælgende komikere, og i 2019 tager han på verdensturné med sin nye Big World Tour. Touren gør også stop i Danmark, og indtager Royal Arena 10. februar.

Michael McIntyre er ikke kun den største komiker i Storbritannien - han er en af de største i verden. Hans sidste tour Happy & Glorious solgte over 400.000 billetter, og hans turné fra 2015 indbragte ham de prestigefyldte nøgler til The O2, for hans imponerende 28 shows i den legendariske arena – flere end navne som Take That, One Direction og Prince.

Hans Showtime-tour var den bedst sælgende comedy-tour i 2012, og inkluderede en rekordslående residency i Londons O2 med intet mindre end ti aftener i træk, en tangering af superstjernen Rihannas rekord fra 2011.

De seneste par år har været exceptionelle for Michael McIntyre. I 2013 optrådte han i hele verden for udsolgte arenaer i Sydafrika, Dubai, Australien, New Zealand og Singapore. Hans show i Johannesburg var det største comedyshow i Afrika nogensinde, og hans shows i Dubai vandt en Time Out Best Night Out Award.

På TV er McIntyre ligeledes blevet et household name efter hans medvirken i TV-shows som Britain’s Got Talent, Live at the Apollo og hans eget hit-show Michael McIntyre’s Comedy Roadshow. I 2016 vendte McIntyre tilbage på TV-skærmen med sit succesfulde Michael McIntyre’s Big Show på BBC One. I 2019 peger han fødderne mod verdens arenaer – og danske fans har denne gang endelig muligheden for at opleve ham live herhjemme, når han indtager i Royal Arena med sin Big World Tour 10. februar.

MICHAEL MCINTYRE

ROYAL ARENA, KØBENHAVN – 10. FEBRUAR

BILLETSALGET STARTER: 9. NOVEMBER, KL. 10.00

BILLETPRISER FRA: 400,- + gebyr

BILLETSALG: ticketmaster.dk