NE-YO: Champagne & Roses Tour

Tirsdag, 19. marts 2024

NE-YO vender tilbage til Danmark efter rost festivalkoncert i 2023

En af 00’ernes største hitmagere omdanner d. 27. juni 2024 Royal Arena til sit helt eget overdådige Las Vegas show med kæmpehits som ‘’So Sick’’ og ‘’Miss Independent’’.

NE-YO headlinede sidste år festivalen AiaSound på Amager med en fantastisk optræden, som Soundvenue gav 4/6 stjerner. NE-YO var ”en entertainer i topklasse, der både dansede og sang fremragende”’, skrev de blandt andet. Gaffa gav koncerten 5/6 stjerner og konkluderede, at han ‘’eksekverede på højt plan, da han lukkede og slukkede lørdag aften for dette års AiaSound Festival.’’

The Strip i Ørestaden

NE-YO er opvokset i spillebyen Las Vegas, og det er netop byens ikoniske shows, som har inspireret den amerikanske r&b-sangers egen optræden, som han kommer til København med i juni. NE-YO har solgt over 20 millioner album på verdensplan og siden 00’erne været en af R&B-genrens mest feterede kunstnere. 

Han startede karrieren som sangskriver og producer, hvor han bl.a. skrev sange for Mario, Rihanna, Beyoncé, og Fabolous. Derefter tog han verden med storm med hits som "So Sick", "Closer", "Miss Independent", og "Let Me Love You (Until You Learn to Love Yourself)". NE-YO har vundet 3 Grammy Awards og været nomineret til i alt 15 Grammy-statuetter.

Med en stemme, der både kan få dig til at danse og fælde en tåre, er der en uforglemmelig koncertaften i vente, når NE-YO fylder Royal Arena med sin vilde energi fra både Las Vegas og de elskede 00’ere.