Phlake

Onsdag, 5. december 2018

PHLAKE ANNONCERER STØRSTE SHOW TIL DATO

Phlake ruster op efter en række udsolgte koncerter og indtager Royal Arena den 9. november 2019.
Det bliver duoens eneste eget indendørsshow i hele 2019 - og ikke mindst deres absolut største indendørsshow nogensinde!

Den populære duo Phlake, har netop afsluttet deres ’Can We Talk Tour’, der bød på 10 udsolgte shows – bl.a. hele 3 udsolgte koncerter i DRs Koncertsal.

”Vi føler, at vi med vores sidste tour leverede et show af en anden kaliber – et show, der har bragt os op på det næste niveau”, udtaler forsanger Mads Bo Iversen og fortsætter: ”Det har været vildt fedt at spille ekstrakoncerter, men vi har længe haft et ønske om at samle hele Danmark til én kæmpestor aften i Phlake Mansion – det gør vi i Royal Arena næste år!”.

Dermed spiller Albertslundduoen sig ind i den øverste liga af danske artister og rammer et foreløbigt højdepunkt i deres relativ korte levetid.

Duoen er i øjeblikket aktuelle med singlen ‘Waited All Summer’, der strøg ind som et af de mest spillede numre på P3 dette efterår. Og man kan forvente mere ny musik fra hitduoen, lover producer Jonathan Elkær: ”Showet bliver det største og vildeste, vi nogensinde har lavet. Udover en masse ny musik, et kæmpe lysshow og hemmelige gæster, kan man både forvente nærværende elementer fra vores siddende koncerter samt en kæmpe Phlake-dansefest, der med spejlkugler, lummerhed og neonlys sigter efter hofterne.”

Den danske succesduo tordnede i 2016 ind på de danske hitlister med kæmpe hits som ’Pregnant’ og ’Angel Zoo’ fra debutalbummet ’Slush Hours’, der høstede 5 priser ved DMA 2016 - bl.a. bedste album. Også i udlandet, har Phlake gjort sig bemærket ved udsolgte koncerter i bl.a. London, Berlin og Amsterdam samt shows på store festivaler som Lowlands, Way Out West, Dockville m.fl. I 2017 udkom bandets anmelderroste album ’Weird Invitations’ med hits som ’Chunks’, ’Ouch’ og ’The Rascal’. Phlake satte publikumsrekord på Roskilde Festivals upcoming scene i 2016 og åbnede Orange Scene i 2017. Duoen var det mest spillede navn på P3 i både 2016 og 2017.

Billetpriser: PL1: 395,- / PL2 320,- / PL3 275 kr. + gebyr

Det officielle billetsalg starter onsdag 12. december kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk.

Der vil være presale Jyske Bank kunder og Live Nation Danmark nyhedsbrevsmodtagere presale fra onsdag 5. december kl. 10.00 frem til mandag 10. december kl. 10.00. Læs mere på jyskebank.dk/musikken og livenation.dk Spotify presale fra mandag 10. december kl. 10.00 frem til onsdag 12. december kl. 10.00.