Royal Arena hedder Royal Arena de næste ti år

Torsdag, 6. februar 2020

Royal Unibrew og Danish Venue Enterprise, der står bag driften af Royal Arena, er blevet enige om at forlænge samarbejdet frem til 2030, og dermed ligger det fast, at Royal Arena vil hedde Royal Arena i hvert fald lige så længe.
 
Selv om Royal Arena først åbnede i februar 2017, blev samarbejdet mellem Royal Unibrew og arenaen allerede annonceret i foråret 2014, og bryggeriet bidrog i høj grad til den første koncert med danske bands, da D-A-D og Dizzy Mizz Lizzy indtog scenen i Ørestad. Det skete blot få dage efter, at Lars Ulrich og kollegerne i Metallica kickstartede arenaen med tre spektakulære koncerter på én uge. Både D-A-D og Dizzy Mizz Lizzy spiller i øvrigt igen i Royal Arena i foråret 2020 (den 21.marts og 17.april).
 
-Royal Arena er en smuk juvel i vores krone af tætte og langvarige samarbejder med rockbands, festivaler og arenaer, som vi har fokuseret på, siden vi lancerede vores ”TAK ROCK”-kampagne i 2010. Arenaen har på imponerende kort tid indtaget en central position i danskernes og sydsvenskernes forbrug af live-underholdning, og vi er begejstrede for, at de mange gæster kan nyde vores produkter, mens de lytter til musik i verdensklasse, hepper på dygtige atleter eller skraldgriner til Stand Up Comedy, siger nordisk direktør i Royal Unibrew, Carsten Nørland.
 
- Samarbejdet med Royal Unibrew fungerer optimalt, og sammen har vi flere interessante initiativer på bedding. I al beskedenhed synes jeg, at vi har verdens bedste arenanavn, og derfor er jeg naturligvis stolt over, at arenaen beholder navnet længe efter min tid, siger Dan Hammer, administrerende direktør i Royal Arena.
 
I slutningen af maj i år vil det allerførste TAK ROCK-band, Kashmir, spille to koncerter i Royal Arena, og det falder sandsynligvis sammen med, at gæst nummer to millioner går gennem arenaens speedgates.
 
- Hvis vi kan holde mindst samme tempo i de kommende år, og det kan vi, vil cirka otte millioner gæster have besøgt Royal Arena, når 2029 bliver til 2030. Og mindst lige så vigtigt: De vil have oplevet millioner af uforglemmelige øjeblikke i arenaen, siger Dan Hammer.
 
Royal Arena, der ligger i Ørestad i København, er en moderne multiarena med plads til op til 16.500 gæster. Arenaen blev indviet den 3.februar 2017 af Metallica, og siden har verdensstjerner som blandt andre U2, Paul McCartney, Drake, Celine Dion, Iron Maiden, John Mayer, Aerosmith, Post Malone, Queen, Ricky Gervais, Nick Cave, Depeche Mode, Bon Iver, Katy Perry, Kendrick Lamar, Ariana Grande, Michael Bublé, The National, Michelle Obama, Chris Rock, Volbeat, Paul Simon, Sting, Cher og Elton John indtaget scenen på Amager.  Arenaen har endvidere lagt gulv til blandt andet VM i ishockey og håndbold samt EM i svømning, Esport, Cirque du Soleil, UFC, Walking with Dinosaurs, Andens 25 års jubilæumsshow og til maj spiller Caroline Wozniacki sin sidste kamp mod Serena Williams i Royal Arena. I 2021 vil VM i redskabsgymnastik blive afviklet i Royal Arena, og i 2023 er VM i badminton på plakaten.