Royal Arena runder gæst nummer 100.000 på en måned

Onsdag, 1. marts 2017

På lørdag vil en heldig koncertgænger blive mødt af en sand gaveregn, når Avenged Sevenfold med ”special guests” går på scenen i Royal Arena i København. Han eller hun vil nemlig være gæst nummer 100.000 i Royal Arena, og det fejres med et gavekort på 1.000 kroner til arenaens barer, 2 billetter til koncert med legendariske Aerosmith i Royal Arena den 5. juni, to dagsbilletter til Copenhell lørdag den 24. juni samt 2 billetter til Metallica-koncert i Royal Arena den 2.september. Royal Arena slog dørene op den 3. februar i år, og selv om Metallica måtte udsætte en af de fire planlagte åbningskoncerter til september, runder Danmarks nye spillested 100.000 gæster i løbet af blot en måned.

-Vi er naturligvis stolte over at have passeret den milepæl så hurtigt, og vi glæder os til at fejre gæst nummer 100.000 på lørdag. Vores fokus ligger dog primært på den lange bane, og kombinationen af en moderne og smuk multiarena og en fantastisk by som København er så stærk, at vi går benhårdt efter at positionere Royal Arena som en af verdens mest attraktive arenaer, siger Royal Arenas administrerende direktør Dan Hammer.

Indtil videre er der offentliggjort 65 arrangementer fordelt på 24 forskellige titler i Royal Arena i 2017, og der vil komme en del flere offentliggørelser i de kommende måneder. Programmet spænder fra koncerter med både internationale og nationale stjerner over musicals, Stand Up Comedy og wrestling til store sportsbegivenheder, og netop arrangementsprogrammets bredde glæder Dan Hammer:

-Takket være dygtige arrangører har vi præsenteret et arrangementsprogram, der hurtigt har gjort Royal Arena relevant for alle. Der er således allerede solgt over 300.000 billetter til arrangementerne i 2017, og vi er trods alt kun i starten af marts. Samtidig har København fået tilføjet en ny og vigtig dimension som turistby, så jeg læner mig lidt frem og påstår, at Royal Arena tegner til at blive lige præcis den gave til byen, som alle håbede på, da beslutningen blev taget, siger han og tilføjer, at interessen for at leje arenaen i de kommende år er markant, og at han derfor er overbevist om, at Royal Arenas indledende succes ikke er en enlig svale, men derimod udtryk for et blivende niveau både hvad angår kvaliteten og antallet af arrangementer.