Royal Arena runder gæst nummer 3 millioner

Fredag, 10. november 2023

En milepæl er rundet i Royal Arenas historie! For kort tid siden gik gæst nummer 3.000.000 gennem speedgaten og ind til den første af i alt fire totalt udsolgte koncerter med Nik & Jay på kun ni dage.

Der har været fart på siden Metallica indviede arenaen med tre udsolgte koncerter i februar 2017. Således har verdensnavne som blandt andre Post Malone, Depeche Mode, Madonna, U2, Andrea Bocelli, Ariana Grande, Elton John, Kendrick Lamar, Céline Dion, Paul McCartney, John Mayer og Katy Perry optrådt for fulde huse, mens verdens smukke arena med plads til op mod 16.500 gæster også har huset store sportsarrangementer som Ishockey VM, VM i Herrehåndbold og VM i Badminton.

Det flotte besøgstal – der er opnået på trods af et par magre år under Covid 19 pandemien – er også kommet i hus via en lang række store udsolgte koncerter med danske navne som, Volbeat, Lukas Graham, Minds of 99 og Ukendt Kunstner, mens en perlerække af verdens største komikere, heriblandt Ricky Gervais, Jeff Dunham og Chris Rock ligeledes har optrådt i Ørestad.