Runrig

Tirsdag, 26. september 2017

RUNRIG – FAREWELL CONCERTS

”THE FINAL MILE”

ROYAL ARENA - FREDAG 22. JUNI 2018
 

Efter 45 år, forbereder det skotske band  Runrig sig på at afslutte deres flotte og bemærkelsesværdige karriere. Før det sker, vil bandet fejre de mange år på landevejene med en række farvelkoncerter, heriblandt i Royal Arena næste sommer.

Koncerten bliver en fejring af bandet's karriere gennem  de mange år, samt en tak til de mange loyale fans, som har fulgt Runrig gennem årtierne.

Runrig, der blev dannet  i 1973, blev og forbliver en betydelig faktor i skotsk og gælisk kulturliv. Deres omfattende produktion af originale tekster og musik, fik hurtig betydning for den dengang nye, og spirende identitetsfølelse i det gælisk skotske kulturliv.

Siden den beskedne start på Isle of Skye, har Runrig med sin keltiske musik og den originale lyd, spillet utallige koncerter. Dette er sket på nogle af de mest ikoniske steder i Storbritannien og resten af Europa. Alt fra udsolgte shows på Royal Albert Hall i London til slotte og arenaer i Danmark og Tyskland - til Times Square i New York. Bandet er gennem alle årene fortsat med at markere sin egen musikalske sti - stort set under den store medieradar, men altid med fokus på sit store og loyale publikum.

Bandets version af Loch Lomond er blevet virkelig ikonisk, idet den har opnået universel status som uofficiel alternativ skotsk hymne.

Runrig udgav deres 14. og sidste studiealbum ”The Story” i 2016, og nu er beslutningen truffet om, at tiden er inde til også at fuldføre og afslutte ringen når det gælder bandets live-aktiviteter. På ”The Final Mile” koncerterne vil Runrig kunne opleves i Danmark, Tyskland og England efterfulgt af ”The Last Dance”, et spektakulært show i rammerne af  det smukke ”Stirling Castle” i Skotland.
 

Billetpriser: PL1 450,- / PL2: 365,- / PL2(U) 365,- / PL3: 265 kr. + gebyr

Billetsalget starter torsdag 28. september kl. 10.00 livenation.dk og ticketmaster.dk

Der vil være presale for Jyske Bank kunder fra onsdag 27. september kl. 10.00 (23 timer). Læs mere på jyskebank.dk/musikken.