Salget af ny portion VM-billetter er i gang

Torsdag, 1. marts 2018

Dansk Håndbold Forbund har åbnet op for en ny portion billetter til januar måneds VM-kampe på dansk grund i Royal Arena og Jyske Bank Boxen. Der er både billetter til Danmarks åbningskamp, de øvrige kampe på dansk grund samt selve VM-finalen i salg.

Torsdag d. 1. marts kl. 10.00 åbnede salget af tusindvis af VM-billetter. Foruden Danmarks åbningskamp d. 10. januar 2019 i Royal Arena er det blandt andet også muligt at sikre sig billetter til VM-finalen i Jyske Bank Boxen d. 27. januar 2019. Der sættes ca. 1.000 billetter til salg til Danmarks åbningskamp i København, mens der stadig er ledige billetter til de øvrige kampe i Royal Arena fra december måneds forsalg. I Jyske Bank Boxen sættes ligeledes ca. 1.000 billetter til salg til hver af Danmarks kampe i indledende runde, mellemrunden ligesom der også bliver frigivet ca. 1.000 billetter til selve VM-finalen.

Når der i juni 2018 er trukket lod til VM-puljerne, vil en større portion billetter komme i salg. Herefter tager de tyske og danske værter stilling til, om det også skal være muligt at købe billetter til enkeltstående kampe.

Køb dine VM-billetter her

Om spillestederne Når VM til januar bliver spillet i Danmark og Tyskland, vil man kunne opleve herrehåndbold i verdensklasse seks forskellige steder: I Danmark, hvor Sport Event Denmark er partner, spiller gruppe C i Jyske Bank Boxen i Herning (15.000 tilskuere) og gruppe D i Royal Arena i København (13.500). I Tyskland spiller gruppe A i Mercedes-Benz Arena i Berlin (14.800) og gruppe B i Olympiahalle i München (12.000). Semifinalerne bliver spillet i Barclaycard Arena i Hamborg (13.300), mens de to mellemrunder afvikles i LANXESS Arena i Køln (19.250) og Jyske Bank Boxen (15.000). Sidstnævnte lægger også gulv til finalen og bronzekampen.

Du kan læse mere om VM og spillestederne på den officielle VM-side www.handball19.com