Stormzy

Fredag, 29. november 2019

STORMZY
”H.I.T.H. WORLD TOUR 2020”
FREDAG 21. FEBRUAR 2020
ROYAL ARENA

STORMZY ANNONCERER ‘H.I.T.H. WORLD TOUR 2020’

BILLETSALGET STARTER FREDAG 6. DECEMBER

Ved forudbestilling af ”Heavy Is The Head” fra Stormzys officielle store, vil det give fans i UK, Irland, Europa. USA, Canada, Australien, NZ mulighed for presale til koncertbilletter via HTTPS://SMARTURL.IT/STORMZY-PRESALE.

STORMZYS ANDET ALBUM ”HEAVY IS THE HEAD” ER UDE FREDAG 13. DECEMBER – FORUDBESTIL HER

Kongen af grime, Stormzy, bringer en fest af dimensioner til Royal Arena fredag 21. februar. 

Efter at have nedlagt scene efter scene på de danske festivaler og spillesteder er Stormzy klar til at indtage Royal Arena fredag 21. februar 2020. Det bliver en grime-fest af dimensioner, når den engelske megastjerne blæser publikum bagover denne fredag aften. Han tager det spritnye album, ”Heavy Is The Head” som udkommer 13. december med på touren.

Stormzy har opbygget et stabilt resumé, når det kommer til at levere nogle af de mest højenergiske og anmelderroste koncerter på de danske festivaler og spillesteder. Første gang han besøgte os var tilbage i 2015, da han gav en udsolgt koncert i Pumpehuset. Siden da er det kun gået fremad for kongen af grime. Han leverede en uforglemmelig koncert på Roskilde 2016 på Apollo-scenen, hvor publikum moshede i den silende regn, mens gennembrudshittet ’Know Me From’ bragede ud af højtalerne; en koncert der scorede 5/6 stjerner i Soundvenue.

Det efterfølgende år vendte han tilbage, hvor han denne gang ”blæste toppen af Store VEGA” med det skelsættende debutalbum ’Gang Signs & Prayer’ i bagagen. Endnu en gang kvitterede Soundvenue med 5/6 stjerner. Dermed var stilen lagt, da han vendte tilbage til Roskilde i 2018 på Arena-scenen, hvor han igen beviste, at han er en af de mest solide live performere i hele rap-gamet. Han formåede at bygge bro til publikum, som han passende tiltalte som ”energy crew” igennem hele koncerten. Euforien ville ingen ende tage hos de fremmødte og koncerten fik 6/6 stjerner i GAFFA.

Sidst vi havde besøg af Stormzy var på Smukfest 2019, hvor GAFFA i en 5-stjernet anmeldelse udtalte: ”Stormzy beviste, at han ikke er too big for his boots og formåede både at omfavne det vilde og det festlige og krydrede det med geografisk præcision og oprigtig taknemmelighed”. Nu er Stormzy klar til at nedlægge Royal Arena med endnu en energiudladning af dimensioner.

Billetpriser: PL1 sidde 450 kr./ PL2 stå 350 kr./ PL2 sidde 350 kr. + gebyr
Billetsalget starter fredag 6. december kl. 9.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk.
Artist/ album presale: Onsdag 4. december kl. 10.00.
Jyske Bank kunder og Live Nation Danmark nyhedsbrevsmodtagere presale: Torsdag 5. december kl. 9.00 til 6. september kl. 8.00 (23 timer).
Læs mere på www.livenation.dk og  www.jyskebank.dk/musikken