Suspekt

Tirsdag, 11. februar 2020

9/11-2020 - fra arrangøren Live Nation:

Koncerten med Suspekt i Royal Arena er aflyst.  

Sikkerheden for vores artister, fans, og personale er altid vores højeste prioritet og aflysningen er planlagt i overensstemmelse hermed. 
 
Billetkøbere vil snarest modtage en e-mail fra Ticketmaster med præcise informationer om refundering.

Statement fra artisten: 
SUSPEKT ARENA TOUR ER AFLYST! 
 
Vi har virkelig håbet og arbejdet på en løsning lige indtil det sidste. Sammen med vores hold, har vi vendt hver en sten og tænkt i alverdens kreative løsninger, for på den måde at kunne gennemføre koncerterne med de gældende Corona-restriktioner. Vi har i lidt over halvandet år forberedt os til at skulle gennemføre den her milepæl sammen med jer og vores dygtige band. Alt sammen gjort grundet det brændende ønske om at komme ud og dele kropsvæsker med jer alle igen!
 
Men det står nu meget klart for alle, at vi ikke må samles det antal mennesker Arena koncerterne ville huse, de næste mange måneder.  Det stikker langt inde i Suspekt hjertet og vi havde om nogen glædet os helt absurd meget til at komme ud og spille musik for alle jer! 
 
Vi fortsætter den store tænkeboks nu og gør vores bedste for at finde en måde hvorpå vi snart kan ses igen. 
Vores koncerter og fans betyder alt i verdenen og den energi vi får af vores live koncerter, er det eneste og vigtigste benzin for os, når vi går i studiet for at lave nyt musik. Derfor - vi lover, at vi finder på en god løsning. Stay tuned! 
 
TAK for jeres tålmodighed og stor tak til alle jer der har skrevet til os med den største forståelse og varme tone! Det betyder mere end I tror! 
 
Skulle I have et spørgsmål i forbindelse med aflysningen, er man selvfølgelig velkommen til at skrive. Alle billetkøbere får en mail fra Ticketmaster og det er dem I skal kontakte ifht. alle praktiske spørgsmål vedr. billetter, refundering etc.  
 
❤️
 
Kærlig hilsen Rune, Andreas, Emil (SUSPEKT)

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________