The Final One 2020 - Caroline Wozniacki vs. Serena Williams

Tirsdag, 10. december 2019

7/4-2020 - meddelelese fra arrangøren:

 

THE FINAL ONE 2020 – CAROLINE WOZNIACKI vs. SERENA WILLIAMS UDSKYDES
 
The Final One 2020 – Caroline Wozniacki vs. Serena Williams, som skulle være afholdt den 18. maj i en udsolgt Royal Arena, udskydes til senere på året 2020 grundet corona-pandemien.
 
 
Grundet regeringens og sundhedsmyndighedernes lov og anbefalinger, er det med stor ærgrelse, at The Final One 2020 – Caroline Wozniacki vs. Serena Williams i Royal Arena den 18. maj må udskydes til senere på året. Billetterne til eventen var udsolgte på en dag og interessen har været stor som aldrig før. OL, EM og andre store sportsevents er allerede aflyst eller udskudt og vi bliver nødt til at vise samfundssind og hjælpe med bekæmpelsen af denne frygtelige virus.
 
Der arbejdes på højtryk for at finde en ny dato, for selvfølgelig skal en af verdens bedste og Danmarks bedste tennisspiller nogensinde hyldes. Caroline Wozniacki fortjener i høj grad en hyldest for sin fabelagtige karriere, som hun efter 15 år satte punktum for ved Australian Open i januar 2020. Programmet for eventen vil være uændret og publikum har mulighed for at gemme deres billet og ikke gå glip af den store historiske aften.  
 
Både Caroline Wozniacki og Serena Williams er kede af for nu at måtte aflyse denne store aften, Caroline udtaler:
 
 ”Det er med stor ærgrelse, at vi ikke kan spille i maj måned, men en udskydelse er det eneste rigtige at gøre. Jeg ser frem til, at vi finder en ny dato snarest og glæder mig enormt meget til at sige tak for den fantastiske opbakning mange har vist mig og dette arrangement.”
 
Arrangørerne, f Sports Group, håber at så mange som muligt fortsat ønsker at være med til at fejre og hylde en af Danmarks største sportspersonligheder. CEO, Mads H. Frederiksen, udtaler:
 
”Det er rigtig ærgerligt, at vi ikke kan afholde vores total udsolgte event i Royal Arena den 18. maj og som vi havde glædet os utrolig meget til. Vi oplever stadig en fantastisk opbakning og vi arbejder på højtryk for at finde en ny dato og håber at kunne melde noget ud i den nærmeste fremtid. Vi ser frem til at skabe en stor hyldest til Caroline Wozniacki foran 13.000 tilskuere i Royal Arena.”
 
Der vil hurtigst muligt blive meldt en ny dato ud og alle med billet til den historiske kamp kan beholde den til den nye dato. Der kan læses mere på ticketmaster.dk under eventen eller hos Ticketmaster support.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Caroline Wozniacki indstiller efter Australien Open 2020 sin fantastiske karriere – Danmarks største sportsstjerne skal hyldes i en kamp mod legenden Serena Williams i Royal Arena mandag den 18. maj 2020.

Caroline Wozniacki har haft en fabelagtig karriere, som hun sætter punktum for i fantastiske omgivelser i Royal Arena den 18. maj 2020 – det bliver et brag af en hyldest.

Tennisstjernen har vundet 30 WTA singler, har ligget nummer 1 på verdensranglisten i 71 uger, vundet WTA sæsonfinalen 2017, deltaget ved tre Olympiske Lege og var i 2016 også fanebærer for Danmark, og sidst men ikke mindst har hun vundet en Grand Slam, Australien Open 2018.

Efter 15 år med professionel tennis og et utal af sejre er det tid for Caroline Wozniacki at sætte punktum for en fantastisk flot karriere. For at fejre Caroline Wozniacki, hendes karriere og den fantastiske person og vinder hun her, kommer ingen anden end hendes bedste veninde og tennislegende Serena Williams til København og stiller op til kamp for sidste gang mellem de to. De to tennis-darlings har spillet mange interessante og seværdige kampe gennem tiden, og denne kamp vil blive fejret med stil.

Det bliver en aften ud over de sædvanlige og første tenniskamp i Royal Arena nogensinde. Caroline Wozniacki udtaler:

”Tiden er kommet, hvor jeg stopper min karriere, og jeg glæder mig utrolig meget til at spille min allersidste kamp på hjemmebane foran et så stort publikum. Det bliver noget helt specielt, og en dag jeg ser virkelig meget frem til. Punktum for min karriere kan ikke foregå på bedre vis end på hjemmebane og mod tennissportens aller største kvindelige spiller nogensinde og så min veninde, Serena Williams. Det bliver en storslået aften, jeg aldrig vil glemme, det er jeg sikker på. Jeg vil gerne takke alle for den utrolige opbakning de har vist mig gennem hele karrieren, og så håber jeg, at så mange som muligt har lyst til at komme og sætte det helt perfekte punktum for mig. Det ville jeg være meget taknemlig for. ”

Caroline Wozniacki er meget populær på den internationale scene, hun er en af Danmarks største sportspersonligheder, og hun har været og er et af Danmarks største internationale brands. Dette er med til at gøre denne aften til noget helt unikt for fans og sponsorer og f Sports Group, arrangørerne bag denne historiske event, glæder sig enormt meget - de har altid drømt om at lave denne kamp for Caroline Wozniacki, Mads H. Frederiksen, CEO, udtaler:

”Vi arrangerede opvisningskamp i Parken i 2002, hvor 12-årige Caroline spillede forkamp til stjernerne Venus Williams og Daniela Hantuchová – nu står vi her og skal arrangere hendes absolut sidste kamp i karrieren og så mod Serena Williams, det er fantastisk. Det bliver en storslået aften med flere overraskelser og med stor hyldest til hende for den ekstraordinære karriere, hun har haft. Vi er stolte over at have været med hele vejen og det er også vigtigt at hylde hele familien-Wozniacki.”

Billetter

Billetter til denne ekstraordinære og historiske aften sættes i salg tirsdag den 10. december 2019 kl. 10 på ticketmaster.dk. Priserne ligger fra DKK 375-875,- + gebyr DKK 25,-.

For mere information

Mads H. Frederiksen, CEO, f Sports Group, +45 28340724, mhf@fsportsgroup.com