TOTO

Mandag, 12. april 2021

TOTO indtager Danmark i 2022

Hold The Line! Med Steve Lukather og Joseph Williams i front drager Legendariske TOTO på ”Dogs of Oz” tour næste år, hvor de rammer Royal Arena lørdag 13. august.

I 2018 kunne TOTO fejre 40-års jubilæum, hvilket de blandt andre gjorde i fremragende selskab med danskerne i et komplet udsolgt Forum Copenhagen. Næste år vender de retur til Danmark og Royal Arena med alle de store klassikere som ”Africa”, ”Rosanna”, ”Georgy Porgy”, ”Stop Loving You” og ”Hold The Line” samt nyere sange fra bandets bugnende bagkatalog.

De sidste par gange TOTO har besøgt Danmark har de i den grad leveret og har efterladt publikum såvel anmelderne begejstrede. Både under deres fornævnte besøg i København og senest i Ceres Arena i Aarhus sidste år, hvor Gaffa kvitterede med 5 stjerner begge steder.

TOTO forbliver et af de topsælgende og mest turnerende bands på verdensplan. De har solgt over 40 millioner album og været nomineret til utallige Grammy-priser i hjemlandet USA. Anno 2020 bliver de ved med at transcendere standarder, der er sat af musikindustrien, ved at være synonym med musikalsk troværdighed. 

Bandet er definitionen af popkultur og et af de 70’er bands, som har udholdt de skiftende trends og stilskift og derved har haft en karriere med en verdensomspændende fanbase, som tæller flere generationer.
Erfaring kan fortælle, at der er lagt op til en fest og hitparade af de helt store dimensioner, når TOTO vender retur til Danmark - og med bandets historik i det danske, hvor de stort set altid spiller for udsolgte sale, gælder det om at være hurtig, hvis man skal opleve legenderne i aktion. 

TOTO ”Dogs of OZ Tour 2022”
Royal Arena, København
Lørdag 13. august 2022
Billetpriser fra: 475,- + gebyr
Billetter: Ticketmaster.dk / allthingslive.dk