VM i Herre Håndbold nærmer sig

Onsdag, 31. oktober 2018

VM i Herre Håndbold nærmer sig

I januar lander endnu et stort internationalt sportsarrangement i Royal Arena. Efter EM i Svømning og VM i Ishockey er det denne gang VM i Herre Håndbold, der står på programmet. Slutrunden afvikles som et delt værtskab med Tyskland og Jyske Bank Boxen i Herning. Danmark, der er med i det absolutte favoritfelt, åbner mesterskabet i en udsolgt Royal Arena torsdag den 10. januar, hvor modstanderen er Chile. Derefter er arenaen hjemmebane for blandt andre Sverige, der er en af verdens mest traditionsrige og vindende håndboldnationer. Især den forventede puljefinale mellem Sverige og Ungarn torsdag den 17. januar imødeses med stor spænding. 

Sjove håndboldaktiviteter hver dag – kom og tag del i festen

Udover medrivende håndboldkampe er der også adgang til aktivitetszonen lige ved siden af Royal Arena. Det gælder, uanset om man har købt en billet til kampene i Royal Arena eller ej. Her vil der på hver kampdag være sjove aktiviteter, konkurrencer og mulighed for at prøve kræfter med håndbolden. Fx kan man selv forsøge at genskabe Mikkel Hansens legendariske frikast mod Rusland til OL i 2008.

Spilletidspunkter fastlagt

Alle kampene er nu blevet fastlagt af arrangørerne, og der er masser af verdensklassehåndbold at se frem til i Royal Arena, der for første gang nogensinde omdannes til en håndbold-arena.

Alle spilletidspunkter finder du her: http://www.handball19.com/en/newspage/schedules/

Billetter kan købes her: http://www.handball19.com/#tickets