Disney On Ice - MAGICAL Ice Festival

Onsdag, 7. august 2019

Disney On Ice til Danmark med helt nyt show

Disney On Ice har i mange år været et fast indslag i vinterferien for tusindvis af danske børn, deres forældre og bedsteforældre. 2020 bliver ingen undtagelse, når det verdensberømte skøjteshow d. 15. - 16. februar 2020 lægger vejen forbi Royal Arena med en helt ny forestilling.

Disney On Ice: Magical Ice Festival er den seneste i rækken af Disney-produktioner, der rejser kloden rundt med en besætning af professionelle skøjteløbere, kostumer, kulisser og lys og lyd i verdensklasse.

Under forestillingen møder publikum en kavalkade af de mest kendte og elskede Disney-figurer, og med dansk tale og sang gennem hele showet er der noget for både små prinser og prinsesser, garanterer Carsten Svoldgaard fra CSB Island Entertainment, en af Disneys danske samarbejdspartnere:

- Disney On Ice har altid været blandt de absolut største og bedste familieshows i verden, og showet næste år er i mine øjne et af de flotteste til dato. Disney har fokus på alle de små detaljer, og ved præcis hvordan man laver en forestilling, der både fanger unge og gamle, drenge og piger, fortæller Carsten Svoldgaard og fortsætter:

- Hvis man er bare det mindste smule interesseret i Anders And, Elsa, Ariel, Rapunzel, Vaiana, Buzz Lightyear eller de andre klassiske Disney-figurer, så bliver Disney On Ice: Magical Ice Festival en stor, stor oplevelse.

Familiepriser gennem Bilka
Disney On Ice arrangeres i Danmark af CSB Island Entertainment og den odenseanske koncertarrangør, Live Culture. Til det kommende show har man desuden valgt at alliere sig med en partner, der allerede er tæt på de danske familier – Bilkas 19 hypermarkeder.

Billetsalget til Bilkas kunder åbner torsdag den 15. august og gælder frem til 1. september. Rabatten udløses ved at gå på ticketmaster.dk og anvende koden fra en flyer, som udleveres i Bilkas forområde – ved Disney On Ice standeren. Der er 10% rabat på billetter købt med Bilkas rabatkode, og 15% for medlemmer af Billies Bedste Børneklub.

-  I Bilka vil vi være familiernes foretrukne sted at handle, og vi mener helt konkret, at vores kunder skal have noget ekstra, ud over den gode indkøbsoplevelse. Netop et familieshow som Disney On Ice er noget helt særligt, og derfor er vi gået ind i dette partnerskab, som sikrer de bedste billetpriser til vores loyale kunder, forklarer Nicki Stougaard, projektleder/eventansvarlig ved Bilka.

Information om billetsalg:
Billetterne koster fra 225 kr. til 495 kr. ekskl. gebyr og kan købes i forsalg med rabatkode fra Bilka fra den 15. august 2019 hos ticketmaster.dk. Det officielle billetsalg starter den 2. september 2019.

Om Disney On Ice: Magical Ice Festival
Er du klar til et eventyr fyldt med frygtløse prinsesser? Så tag med på en forunderlig rejse og oplev masser af modige fortællinger i det helt nye show ”Disney on Ice presents Magical Ice Festival”.

Kom med på en spændende rejse, når tapre Vaiana og halvguden Maui tager på en farefuld færd for at levere det stjålne hjerte tilbage til Te Fiti. Oplev de royale søstre Anna og Elsa, den altid sjove snemand Olaf, vildmarks-helten Kristoffer og hans trofaste rensdyr Sven fra Disneys Frost, når de sammen skal finde vej igennem det kolde og funklende landskab.

Det bliver en rejse fyldt med mod, magi og uforglemmelige karakterer. ”Havet er skønt” – så hop i bølgen blå sammen med Den Lille Havfrues Sebastian, når han må holde skruen i vandet sammen med den nysgerrige Ariel. Vi er med To på Flugt sammen med den dristige Rapunzel og den charmerede Flynn Rider, når de møder flere forhindringer på deres vej. Lad dig fortrylle af magien bag Skønheden og Udyret, når Udyret og hans fortryllede følge leverer et spektakulært show for skønne Belle.

Glæd dig til at opleve et magisk mix af Disney prinsesser og deres fantastiske historier i det vidunderlige eventyrland ”Disney on Ice”.

 

Arrangør: CSB Island Entertainment og Live Culture i samarbejde med hollandske Feld Entertainment.

Følg Disney On Ice på de sociale medier:

 

About Feld Entertainment

Feld Entertainment® is the worldwide leader in producing and presenting live family entertainment experiences that bring people together and uplift the human spirit. Properties include Monster Jam®, Monster Energy Supercross, Disney On Ice, Disney Live!, Marvel Universe LIVE!, Sesame Street Live!, DreamWorks Trolls The Experience and Jurassic World Live Tour (coming Fall 2019). Across the brand portfolio, Feld Entertainment has entertained millions of families in more than 75 countries and on six continents. Visit feldentertainment.com for more information.