Gabriel Iglesias

Mandag, 28. oktober 2019

11/5 2020 - fra arrangøren All Things Live Denmark:

VIGTIG INFORMATION VEDR. SHOWET MED GABRIEL IGLESIAS – NY DATO! 

I henhold til myndighedernes anvisninger i forbindelse Covid-19, bliver showet med Gabriel Iglesias i Royal Arena 1. juni flyttet til en ny dato. 

Vi er derfor rigtig glade for at kunne meddele, at showet nu afholdes fredag 11. juni 2021 samme sted.

Udtalelse fra artistens team: 
“Due to Covid-19 restraints and for safety reasons, Gabriel Iglesias's Beyond The Fluffy World Tour 2020 Go Big Or Go Home show originally scheduled for the June 1st at the Royal Arena will be taking place June 11th 2021 in the same venue”.
 
Købte billetter vil naturligvis stadig være gyldige til den nye dato. Er du forhindret i at deltage i showet på den nye dato, kan billetter refunderes, hvor de er købt.

Alle billetkøbere vil modtage en mail fra Ticketmaster med flere informationer. 

Vi glæder os til en hyldende morsom aften i selskab med Fluffy og jer til næste sommer!
  
Pas på jer selv og hinanden.

Mvh.
All Things Live Denmark

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Komikerstjernen Gabriel Iglesias vender tilbage til Danmark!

Den verdenskendte amerikanske komiker Gabriel Iglesias, også kendt som Fluffy, har ved hans tidligere besøg i Danmark optrådt for fyldte sale. Nu kan danske fans se frem til at opleve ham større end nogensinde, når han indtager Royal Arena d. 1. juni på den verdensomspændende Beyond The Fluffy World Tour.

Gabriel Iglesias er en af de mest succesfulde amerikanske standupkomikere lige nu, og optræder for udsolgte sale i hele verden med hans vilde historier, parodier og vanvittige jokes – og hans unikke comedy stil har givet ham fans i alle aldre. Han er ligeledes en af de mest streamede komikere, og har over 412.000.000 visninger på YouTube og imponerende 15 millioner fans på sine sociale medier.

Den mexicansk-amerikanske komikers vej til succes har været undervejs siden han var barn. Iglesias voksede op med sin mor og fem søskende i et af L.A.’s udsatte nabolag, og har siden han var helt lille tacklet livets udfordringer med en stor portion humor. Som ung fyr begyndte han at lave standup alle steder, han kunne finde et publikum.

I dag har Gabriel Iglesias’ publikum i hele verden, og foruden hans nye Netflix-serie Mr. Iglesias og succesfulde standup special I’m Sorry For What I Said When I Was Hungry, har han flere morsomme roller i film og serier som Family Guy, Magic Mike, Modern Family og Cristela på CV’et. Han har ligeledes lagt stemme til flere animationsfilm og har som en af kun en håndfuld komikere på verdensplan udgivet en koncert comedyfilm, The Fluffy Movie.

Til næste år vender Fluffy tilbage til verdens livescener med hans nye standup turné The Fluffy World Tour. Danske fans kan se frem til opleve ham større end nogensinde, når han indtager Royal Arenas gyldne rammer 1. juni.

GABRIEL IGLESIAS – BEYOND THE FLUFFY WORLD TOUR
MANDAG 1. JUNI – ROYAL ARENA, KØBENHAVN
BILLETSALGET STARTER: 1 NOVEMBER KL. 10.00
BILLETPRISER FRA: 395 INKL. GEBYR
BILLETSALG VIA: TICKETMASTER.DK